Α΄ΕΠΣΤ/ ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ)-Μετέωρα 0-3

Μετά από ένα ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι στο γήπεδο Κηπακίου, τα Μετέωρα επικράτησαν της ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) με σκορ 3-0 στην 10η αγωνιστική της Α΄ερασιτεχνικής:

Oι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα , προσπάθησαν και έπαιξαν σωστό ποδόσφαιρο, πίεσαν, είχαν περισσότερες ευκαιρίες και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα. Από την άλλη και οι νεαροί της ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ)  είχαν σωστή τακτική, έτρεξαν και προσπάθησαν για το καλύτερο απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα.

Στο 44΄ο Σακελλαρίδης με πλασέ στην περιοχή έγραψε το 0-1.

Στο 67΄σε σέντρα του Παπαγεωργόπουλου από αριστερά οι Αβραμόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Παπαδόπουλου για το 0-2.

Στο 90΄ ο έμπειρος Γραβάνης δεν άφησε την ευκαιρία και από πολύ κοντά σκόραρε για την ομάδα των Μετεώρων.

Ο Βουλτσίδης στο 10΄, ο Αυγέρος στο 30΄, ο Σακελλαρίδης στο 38΄και ο Λίτσιος στο 42΄είχαν ευκαιρίες για τα Μετέωρα στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να μην απειλούν.

Στο  50΄ο Ντόκος, στο 78΄ ο Πούλιος είχαν τις καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους ενώ τα Μετέωρα απέιλησαν με τον Γραβάνη στο 65΄ και 80΄ φάσεις που έβγαλε ο Παπαδόπουλος.

ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ): Παπαδόπουλος, Μπένγκο, Μπεχλιβάνος ( 70΄Πούλιος), Ρουμπιές, Σακελλάριος, Σακελλαρίου, Μπακάλης, Νταής, Ντόκος, Καραγιώργος ( 60΄Βρανίστη), Μπακατσής ( 73΄Μπανάσιος).

Α.Σ. Μετέωρα: Τέντος, Νταλούκας, Αυγέρος, Σκρέκας, Λίτσιος, Γκούμπλιας ( 63΄Αβραμόπουλος), Παπαγεωργόπουλος, Σακελλαρίδης ( 85΄Καμπόσης), Κουβελάς ( 55΄Γραβάνης), Μόκας, Βουλτσίδης.