Νίκη της ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) επί των Παραληθαίων

Νίκη -ανάσα για τη νεανική ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) στο πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής. Επικράτησε μετά από καλή εμφάνιση των φιλότιμων Παραληθαίων με σκορ 4-0 σε έναν καλό αγώνα με αρκετές φάσεις και τέσσερα γκολ.

[ Read More ]

ΑΟΤ Α-Μετέωρα στον έναν ημιτελικό του παιδικού

Διεξήχθη η προτελευταία αγωνιστική στο παιδικό πρωτάθλημα. Τα ζευγάρια στους δύο ημιτελικούς θα είναι Δήμητρα Α-Σαράγια και ΑΟΤ Α- Μετέωρα όταν και θα ολοκληρωθεί και η τελευταία αγωνιστική. Σύμφωνα με την προκήρυξη παίζει ο πρώτος με τον τρίτο και ο δεύτερος με τον τέταρτο.

[ Read More ]

Παιδικό/ Iσοπαλία στα Σαράγια για τον ΑΟΤ Β

Πολύ καλή εμφάνιση για την παιδική ομάδα του ΑΟΤ Β στο γήπεδο Σαραγίων στην προτελευταία αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος με τελικό αποτέλεσμα 0-0. Παρά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων σε ένα λασπωμένο και βαρύ γήπεδο δεν μπήκε κάποιο γκολ αν και υπήρξαν ευκαιρίες και οι ομάδες μοιράστηκαν από έναν πόντο.

[ Read More ]

Παιδικό/ Νίκη του ΑΟΤ Α επί Φαρκαδόνας στο εξ΄αναβολής

Διεξήχθη στο γήπεδο Κηπακίου η αναμέτρηση η οποία εκκρεμούσε για το παιδικό πρωτάθλημα, ανάμεσα στον ΑΟΤ Α και την Φαρκαδόνα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 6-0 και βελτίωσαν την θέση τους στην προσπάθεια να παίξουν στα ημιτελικά.

[ Read More ]

A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ/ ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ)-ΚΑΣΤΡΑΚΙ 0-1

Σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και μετά από αναμέτρηση η οποία δεν είχε πολλά πράγματα να δείξει, η ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) υποδέχθηκε τον Βράχο Καστρακίου στο γήπεδο Κηπακίου με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν ένα γκολ στο πρώτο μέρος και με αυτό το τέρμα να παίρνουν και τη νίκη.

[ Read More ]