Επόμενος Αγώνας


Δελτία Τύπου

Βαγγέλης Πλεξίδας: Δέν άντεξα άλλο

Εγώ, ο πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη απο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδα και μόνο. Δεν μπόρεσα να αποφύγω το αναπόφευκτο.

Έπειτα απο 1,5 χρόνο ενασχόλησης μου με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα καταλαβαίνω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι πολιτικός.

Αλλά πίστεψα ότι σαν πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα και αφού βέβαια πετύχαινε το έργο μου, θα ήταν κάτι διαφορετικό.

Δηλαδή, η κοινή γνώμη θα σε έκρινε  μέσα απο το έργο σου και όχι να βάλεσαι ανάλογα με το συμφέρον του καθενός.

Αλλά έκανα μεγάλο λάθος, το οποίο χρεώνω στον εαυτό μου. Γιατί ομάδα σημαίνει πολιτική και εγώ για πολιτικός δεν κάνω.

Τώρα καταλαβαίνω ότι για να είσαι πρόεδρος σε μια ομάδα θα πρέπει να χαιδεύεις και τα υπέρ σου και τα κατά σου.

Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα αλλάξω τα κατεστημένα ετών.

Πιστέψτε με ότι οποισδήποτε σοβαρός άνθρωπος ασχοληθεί με τέτοιου είδους δραστηριότητες φεύγοντας (αφού έχει χάσει βέβαια όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά) θα φύγει χωρίς να ξανακοιτάξει πίσω.

Το μόνο κακό ή καλό είναι ότι όταν μπερδεύεσαι με τέτοιες δραστηριότητες είσαι τόσο εθισμένος με αυτό που κάνεις με αποτέλεσμα να είσαι δεμένος με αυτό όλη σου την ζωή.

Εγώ, ο Βαγγέλης Πλεξίδας, “πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα?????”, δηλώνω υπέυθυνα ότι θα είμαι κοντά στην ομάδα και στο μέλλον απο οποιαδήποτε θέση μου ανατεθεί απο το φίλαθλο Τρικαλινό κοινό.

Σημείωση:
Ευχαριστώ τον κ. Τόλη για τις συμβουλές του αλλά ας μάθει και αυτός ότι κάποιςο άνθρωπος γεννιέται, δεν γίνεται και ειδικά στα 45 του. Οι καταστάσεις είναι αυτές και φόρτος 1,5 χρόνου που τον οδηγούν εκεί. Και ας μην ξεχνάμε την παροιμία “οι καλοί στην φυλακή”. Ευχαριστώ πολύ.
  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE