Επόμενος Αγώνας

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (15.00)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΕιδήσεις

Η άτυπη Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΟ Τρίκαλα


-"Χρειάζεται συσπείρωση" τόνισε ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Πλεξίδας
- Στην τοποθέτηση του επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι δεν μπορεί να σηκώσει απο μόνος του το βάρος της Β' Εθνικής.
- Η ομάδα για να «κλείσει» τις οφειλές της χρωστάει το ποσό των 99.650 ευρώ.

Ένα ήταν το βασικό συμπέρασμα της άτυπης Γενικης Συνέλευσης των μελών του ΑΟ Τρίκαλα που έγινε χθες στο Δημαρχείο. Ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Πλεξίδας υποσχέθηκε ότι θα είναι αυτός που θα βάλει και στη νέα σεζόν το χέρι στην τσέπη αλλά ζήτησε και τη συμμετοχή τρικαλινών επιχειρηματιών τονίζοντας πως αν δεν βρεθούν, θα αναγκαστεί να στραφεί σε ανθρώπους εκτός νομού.


Με τον οικονομικό απολογισμό ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση του ΑΟΤ στο Δημαρχείο Τρικάλων. Όπως έγινε γνωστό τα έσοδα της σεζόν 2009-10 ανήρθαν στο ποσό των 291.000 ευρώ ενώ σε αυτά προστέθηκαν και τα 141.000 χιλιάρικα του μ.κ κάτι που σημαίνει πως γενικά τα έσοδα ανήρθαν στο ποσό των 433.000. Τα έξοδα πάντως ανήρθαν στο ποσό του 1.215.000 ευρώ.

Οι δηλώσεις του Πλεξίδα:

«Είναι μια άτυπη γενική συνέλευση. Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν έχει ούτε ένα μέλος. Είναι ντροπή για μένα που το λέω αλλά έτσι έχει. Τι είναι η άτυπη και τι είναι τυπική συνέλευση; Αν πάμε με χαρτούρα δεν λέει τίποτα.

Πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο που παραβρίσκεται εδώ. Είμαι χαρούμενος γιατί παρέλαβα στην Δ΄Εθνική και σήμερα ο ΑΟΤ ανήκει στην Β΄ Εθνική.
Έκανα πολλές θυσίες και τα χαρτιά γράφουν αυτό που ακριβώς χρωστάω. Η πορεία για την άνοδο δύσκολη. Η ομάδα ήταν νεοφώτιστη. Και μην πιστέψει πως με την φανέλα πέρναμε αγώνες. Η αντιμετώπιση των ανθρώπως των Τρικάλων ήταν απαράδεκτη.

Δεν με τίμησαν. Και δεν μιλάω οικονομικά. Κουράστηκα ηθικά.
Του χρόνου μπορεί να χάσω, μπορεί και να μην χάσω αλλά αν δεν έχω ηθική συμπαράσταση δεν μπορώ να συνεχίσω.

Αν η πόλη δεν στηρίξει την ομάδα δεν θα υπάρχει ο ΑΟ Τρίκαλα. Και το θέμα δεν είναι ο Πλεξίδας, ο Καρατζούνης, ο Γαντζούλας. Όποιος έχει περάσει από την ομάδα μάτωσε.

Αν θέλετε να υπάρχει ο ΑΟ Τρίκαλα πρέπει να βοηθήσετε όλοι. Κουράστηκα πολύ να φτάσω εδώ και δεν φεύγω αλλά πρέπει να υπάρχει συσπείρωση για να συνεχίσει αυτή η ομάδα. Θα πρέπει να βοηθήσουν και οι φορείς της πόλης. Τόσο ο νομάρχης όσο και ο δήμαρχος. Πρέπει να υπάρχει συσπείρωση. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Ο Πλεξίδας θα συνεχίσει φέτος. Του χρόνου; Θα είναι κακό να φύγει η ομάδα από την πόλη. Εγώ προσωπικά την ομάδα δεν την δίνω εκτός. Αν θέλετε δώστε την εσεις.

Μια είναι η ομάδα του νομού. Τα Τρίκαλα. Εγώ προσωπικά θα είμαι στην ομάδα. Σε καμία περίπτωση σαν πρόεδρος. Οικονομικά θα συμβάλω. Θέλω ανθρώπους να πάνε μπροστά. Οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν. Θέλω από τον κόσμο των Τρικάλων όχι τα λόγια του καφενείου. Θέλω έμπρακτη προσπάθεια. Η ομάδα του νομού είναι μια και πρέπει να την στηρίξετε. Κρίθηκα όχι σωστά και ήμουν κάθε πρωί το ζήτημα της πόλης στα ραδιόφωνα.


Η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Στην Β’ Εθνική ή πρωταγωνιστείς ή πέφτεις.

Το βάρος είναι οι προσφυγές Παππά. Αν δεν πληρωθούν αυτές η ομάδα δεν μπορεί να κατέβει. Αυτό το κομμάτι δεν βαραίνει εμένα. Πρέπει να υπάρχει βοήθεια. Είναι κρίμα οι προσφυγές να χαλάσουν τον προγραμματισμό και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν οι φορείς.

Έχω ένα κακό. Δεν κρατάω τίποτα, Είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν ήρθα στην ομάδα για την προσωπική μου προβολή. Έχω πει πολλά και κατηγορήθηκα.
Μέσα από αυτό που λες παραμονή, πρωταγωνιστείς. Αύριο το πρωί πρέπει να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 500.000 ευρώ. Δεν υπάρχουν μέλη. 70 ευρώ ήταν η εισφορά. Το έκανα 40 και ποτέ δεν ήρθε ποτέ κάποιος να πληρώσει.

Αν έρθει κάποιος Παππάς θα καταλάβετε τι θα γίνει σε 2 χρόνια. Από αύριο η ομάδα θα πρέπει να κάνει σχεδιασμό. Δεν έχει σημασία πως θα έρθουν τα χρήματα. Ας έρθει ο κόσμος να γίνει μέλος. Προσωπικά δεν θα με τιμήσει να πάω την ομάδα κάπου και μετά να την αφανίσω. Να κυνηγάνε εμένα να μου πάρουνε το σπίτι για ένα καπρίτσιο; Ας μπει κάποιος άλλος μπροστά. Έχει ξαναπάει ο ΑΟ Τρίκαλα στην Α΄ Εθνική και βρέθηκε στην Δ΄ Εθνική. Τέτοιον ΑΟ Τρίκαλα θέλετε; Η ομάδα πρέπει να πάει στην βάση. Είναι δύσκολοι οι καιροί.

Με τον κ. Νάκη συνεννοήθηκα απόλυτα. Συγχαρητήρια. Φτιάξανε το βοηθητικό που έχει μεγάλη αξία για τον ΑΟ Τρίκαλα. Όλο το χειμώνα πληρώναμε στην Φαρκαδόνα.
Τώρα ο δήμαρχος πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες όπως πριν 3 χρόνια».

Οι τοποθετήσεις…

Χρήστος Μαγκούφης (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ):

Όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα θα πρέπει να αφήσουν στις άκρες τις «πληγές» και να βοηθήσουν όλοι. Η ομάδα μπορεί και να παίξει στην Α΄ Εθνική. Ενώστε τις δυνάμεις.Μιχάλης Ταμήλος (Δήμαρχος Τρικκαίων):

Είναι μια ημέρα χαράς. Μου έρχονται στο μυαλό στιγμές από την ανατροπή της φθοράς και της απαξίωσης. Το Δεκέβριο του 2008 προστέθηκε ο Πλεξίδας που μπορεί να μην ήξερε τότε από την διοίκηση αλλά έφτασε το καράβι στο λιμάνι.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Πλεξίδα και από αυτόν κρίνεται το μέλλον της ομάδας. Στην Β΄ Εθνική μην είστε ενθουσιώδεις γιατί έτσι χάνονται οι προσπάθειες.
Όμως πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο. Πρέπει να υπάρχει άριστη σχέση μεταξύ ΑΟΤ και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για να μην έχουμε πισωγυρίσματα. Οι ομάδες πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του ΑΟ Τρίκαλα. Αυτή η κατηγορία έχει απαιτήσεις και θέλει υποδομές. Επίσης χρειαζόμαστε αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Για να γίνει το βοηθητικό βοήθησε ο κ. Χατζηγάκης. Το βοηθητικό θα είναι εφάμιλλο του γηπέδου. Και άλλα θα φτιάξουμε. Κάναμε μελέτη 2.000.000 ευρώ για να φτιάξουμε και το στάδιο με καθίσματα. Πρέπει να αναβαθμιστεί το γήπεδο. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας. Γιατί ο ΑΟ Τρίκαλα είμαστε όλοι εμείς.
Στο γήπεδο του Πανιωνίου οι 4.000 φίλαθλοι στην πλεοψηφία τους ήταν τα νέα παιδιά, Αυτά θα μένουν μέσα στη μνήμη. Πρέπει να συνεργαστούμε για να πάει μπροστά το Τρικαλινό ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία.

Ηλίας Βλαχογιάννης (Νομάρχης Τρικάλων): Θέλω να σας συγχαρώ για την άνοδο. Επικριθήκατε αλλά δικαιωθήκατε. Από δω και πέρα αυτό το επίτευγμα πρέπει να καταξιωθεί. Υπάρχουν προϋποθέσεις. Υπάρχει πληθυσμός, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να στηρίξουν αλλά το πρώτο βήμα πρέπει να το κάνετε εσείς.
Ο ένας δεν παύει να είναι ένας. Εμείς θα στηρίξουμε όπως μπορούμε. Χωρίς βιασύνη θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Η πόλη έχει να κερδίσει. Απλά πρέπει να γίνουν προσεκτικά βήματα.
Αν υπάρχει ευχέρεια θα σταθούμε δίπλα.

Νίκος Σακκάς (Αντινομάρχης Τρικάλων): Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Ποιοι είναι αυτοί που στέκονται δίπλα μόνο στις νίκες; Σκέψου τι θα συνέβαινε αν η ομάδα δεν ανέβαινε. Τι θα άκουγες; Η νίκη έχει πολλούς πατεράδες.
Ο δρόμος είναι μονόδρομος. Το κάρο θα το τραβήξεις μόνος σου. Υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να φαίνονται. Όπως ο Γαντζούλας. Άκουσα για πολιτικούς. Όταν πήραμε την ομάδα έφερα το θέμα στο ν.σ για να στηριχθεί η ομάδα.
Οι κουβέντες που ακούστηκαν λοιδορούσαν την προσπάθεια σου. Αυτοί θα στέκονται δίπλα σου να φωτογραφηθούν όταν η ομάδα πάει καλά. Ξέρεις τι θα κάνεις. Πονάς, πληρώνεις.
Το μαγαζί είναι γωνία και συ είσαι ιδιοκτήτης. Την δύναμη του κόσμου δεν την έβλεπες. Θα την δεις τώρα. Δεν περισσεύει κανείς. Δεν έχει ανάγκη από κλακαδόρους. Δεν είσαι κομήτης. Μπορούσες να βγάλεις κέρδος και δεν το έκανες. Θα αντλήσεις δύναμη από τον απλό τον κόσμο. Είτε λέγονται Σακαφλιάδες, είτε λέγονται βετεράνοι . Η κινητοποίηση έγινε γιατί ο κόσμος αγαπάει τον ΑΟ Τρίκαλα. Ξέρεις ότι οι εποχές είναι δύσκολες. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν έβαλες λεφτά. Θα είναι ψέματα.

Γιώργος Νάκης (Πρόεδρος ΟΑΚΑ): Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και τους Σακαφλιάδες οι οποίοι ήταν κοντά. Πρόεδρε ξέρεις πιο είναι το καλό για τον ΑΟ Τρίκαλα. Είσαι εγωιστής και δεν το βάζεις κάτω. Κάνω έκκληση προς όλους να είναι κοντά σου και οποιοδήποτε κριτική να είναι καλόπιστη.

Τάκης Παζαϊτης (Αντιδήμαρχος Τρικκαιων): Ο πρόεδρος είναι αδικημένος. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και έφτασε την ομάδα στην Β΄ Εθνική. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρετε το παιχνίδι πάνω σας. Αόριστα όμως δεν μπορούμε να μιλάμε. Εφόσον θέλει να παραμείνει αυτός θα αποφασίσει ποιοι θα είναι σε μια δυνατή διοίκηση. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί και να πάει ψηλότερα και να πάει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Δήμος και η Νομαρχία θα είναι κοντά.

Γιάννης Μπουτίνας (Πρόεδρος Μετεώρων): Συγχαρητήρια από τον ΑΣ Μετέωρα. Είναι τιμή που βγήκε η ομάδα στην Β΄Εθνική. Θα πρέπει όλα τα σωματεία να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με παίκτες. Όλοι στις Γ.Σ λένε πρόεδρε να βοηθήσουμε όλοι. Εσύ πρέπει να είσαι ο πρωτεργάτης. Τα έσοδα είναι μικρότερα από ομάδα Δ΄ Εθνικής. Να αποφασιστεί μια ενιαία συνδρομή, να προσεγγίσεις επιχειρηματίες για να εισπράξεις χρήματα.

Γιώργος Στεφανής (εκπρόσωπος Σακαφλιάδων): Οι Σακαφλιάδες θα είναι πάντα κοντά στον ΑΟ Τρίκαλα και είμαστε ανοικτοί σε συνεργασία κ. Πλεξίδα. Δεν έγινε προσπάθεια του ερασιτέχνη ΑΟΤ. Είναι σημαντικό η ισχυροποίηση του ερασιτέχνη, η ανάδειξη ενός ΔΣ και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι για τις αμαρτίες του Παππά. Ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε στο μπαράζ.

Γιώργος Λαγάρας (Πρόεδρος παλαιμάχων): Η ομάδα είναι πάντα μέσα στο αίμα μας και θα στηρίζουμε πάντα τον ΑΟ Τρίκαλα. Θα είμαστε κοντά σας και θα σας βοηθήσουμε. Όλοι έχουμε ματώσει για αυτή την ομάδα και για αυτή την φανέλα. Ζητήστε μας την βοήθεια.

Φίλαθλοι:

~Να αρχίσουμε να γινόμαστε μέλη.

~Έχω ακούσει δέκα άτομα να δίνουν συγχαρητήρια. Έπρεπε να τα πάρει απο καιρό. Όλοι τώρα του δίνουν συγχαρητήρια. Εμείς με τα 50 ευρώ που έχουμε θα βοηθήσουμε. Αυτός πήρε την ομάδα από τα χωριά κα την έβγαλε. Έχει η ομάδα 510 εισιτήρια; Και εγώ των έχω βρίσει. Αλλά αυτός πληρώνει και αυτός είναι μάγκας.

~Όταν η ομάδα πάει καλά οι φορείς πάνε και βγάζουνε φωτογραφίες. Αυτοί πρέπει να βοηθήσουν. Την ομάδα την αγαπάει ο κόσμος. Πρέπει να ξεσηκωθούνε όλοι που αρέσκονται να βρίσκονται στις καλές εκδηλώσεις, να μπούνε μπροστά.

~Ο Βαγγέλης έκανε μεγάλη προσπάθεια. Τα κατάφερε και συγχαρητήρια. Μπορούμε να αγοράσουμε μετοχές και να συμμετάσχουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση ο κόσμος να μην αγοράσει μετοχές. Τα μπράβο αξίζουν σε σένα. Του χρόνου θα δικαιωθείς ακόμη περισσότερο με ένα σωστό προγραμματισμό.
Το θέμα είναι να οργανωθούμε.
Εγώ ήμουν και στο μπάσκετ και φάγαμε τα μούτρα μας αλλά η προσπάθεια μετράει. Πίσω από τον ΑΟΤ είναι μόνο ο Πλεξίδας. Αλλά θα βοηθήσουμε όλοι. Οι Τρικαλινοί είναι λίγο παράξενοι. Θέλουνε την ομάδα στην Α΄ Εθνική. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσεις γιατί είσαι άξιος.


  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ
A/A Ομάδα Βαθμοί
1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
19
2 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
16
3 ΟΦΗ
16
4 ΔΙΑΓΟΡΑΣ
13
5 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
12
6 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
11
7 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
11
8 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
10
9 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
10
10 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
9
11 ΙΩΝΙΚΟΣ
8
12 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
8
13 ΤΡΙΚΑΛΑ
7
14 ΠΙΕΡΙΚΟΣ
7
15 ΒΕΡΟΙΑ
7
16 ΕΘΝΙΚΟΣ 5
17 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4
18 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
4

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιτωλικός - ΑΟΤ 1-0
Αγροτικός Αστέρας - Ηλιούπολη 1-0
Λεβαδειακός - Διαγόρας 0-1
Πιερικός - Εθνικός 1-1
Θρασύβουλος - Ιωνικός 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-1
Δόξα Δράμας - Καλλιθέα 2-0
Βέροια - ΟΦΗ 1-0
Εθνικός Αστέρας - Αν. Καρδίτσας 2-1

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Aγροτικός Αστέρας - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Λεβαδειακός 4-0
Ηλιούπολη - Πιερικός 2-1
Διαγόρας - Θρασύβουλος 0-0
Εθνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3
Ιωνικός - Δόξα Δράμας 0-0
Πανθρακικός - Βέροια 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός Αστέρας 1-0
ΟΦΗ - Αν. Καρδίτσας 2-0


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

Θρασύβουλος - ΑΟΤ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Ηλιούπολη 3-0
Δόξα Δράμας - Διαγόρας 2-0
Βέροια - Εθνικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Ιωνικός 0-0
Καρδίτσα - Πανθρακικός 2-1
ΟΦΗ - Καλλιθέα 0-0
Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0
Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 1-0

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Πιερικός - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Δόξα Δράμας 2-0
Λεβαδειακός - Θρασύβουλος 2-2
Ηλιούπολη - Βέροια 1-0
Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιιάννινα 0-0
Εθνικός - Αν. Καρδίτσας 0-0
Ιωνικός - ΟΦΗ 1-2
Πανθρακικός - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας 1-0

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

ΟΦΗ - Διαγόρας 2-0
Εθνικός Αστέρας - ΑΟΤ 1-0
Παναιτωλικός - Θρασύβουλος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός 3-1
Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός 2-1
Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 0-0
Καρδίτσα - Ηλιούπολη 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός 1-2
Πανθρακικός - Ιωνικός 1-0

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Α.Ο. Τρίκαλα - ΟΦΗ 0-1
Λεβαδειακός - Εθνικός Αστέρας 4-0
Αγροτικός Αστέρας - Καρδίτσα 3-1
Ηλιούπολη - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Πανθρακικός 2-0
Εθνικός - Ιωνικός 1-2
Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
Πιερικός - Βέροια 3-2

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Kαλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 1-2
Πανθρακικός - Α.Ο.Τρίκαλα 0-0
Ιωνικός - Ηλιούπολη 3-0
Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας 1-1
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-0
Καρδίτσα - Πιερικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Θρασύβουλος 1-1
Εθνικός - Διαγόρας 2-4


scorers

6 γκολ: Μπακαγιόκο ( ΠΑΣ Γιάννινα)

4 γκολ:
Zαχαρόπουλος ( Θρασύβουλος)

3 γκολ:
Καραμαλίκης(Παναιτωλικός),   Μαρκόφσκι (Δόξα Δράμας), Γκουέϊ (ΟΦΗ)

2 γκολ
: Κοντογουλίδης ( ΑΟΤ),    Αγρίτης ( ΟΦΗ),  Κυριάκος ( ΠΑΣ Γιάννινα), Χλωρός ( Δόξα Δράμας), Σαϊτιώτης ( Βέροια), Ρομπέρ ( Πανθρακικός),  Λανγκλέ (Θρασύβουλος), Κατσίκης (Θρασύβουλος),   Θεοδωρίδης(Παναιτωλικός),  Διαμάντης (Εθνικός Αστέρας), Aνδράλας ( ΠΑΣ Γιάννινα), Δήμου (Πιερικός), Μπάρκογλου (Λεβαδειακός), Ροντρίγκο (Καρδίτσα), Κάμπας (Ηλιούπολη), Γεωργίου (Διαγόρας), Περέϊρα (Εθνικός), Πουλάκος (Πιερικός), Γκουγκουλιάς ( Πιερικός), Γιακούμπου (ΟΦΗ), Ταραχούλσκι (Διαγόρας), Ουαταρά (Εθνικός), Σαλαμαστράκης (Διαγόρας), Ραονέ (Καρδίτσα), Μαρουκάκης (Καλλιθέα), Στεφανίδης (Αγροτικός Αστέρας), Ντε Φαρία (Ιωνικός), Τζάνης (ΠΑΣ Γιάννινα)

1 γκολ: Βέρτζος ( Δόξα Δράμας),    Ζουρούδης ( Διαγόρας),  Χανιώτης ( Εθνικός) , Γκόγκας ( Εθνικός Αστέρας), Ντοριβάλ (Καρδίτσα),  Σάλτο ( Ιωνικός), Σιαλμάς ( ΠΑΣ Γιάννινα),   Σουλτανίδης ( Πανθρακικός), Γκούνκελ ( Παναιτωλικός),   Νικολόπουλος ( Ηλιούπολη), Ρούσεφ ( ΑΟΤ), Μανουσάκης ( ΑΟΤ) ,Κορακάκης ( Εθνικός),    Φαμπίνιο ( Καλλιθέα), Παπαζούδης ( Θρασύβουλος), Ζώνας ( Θρασύβουλος),   Γεωργιάδης ( Βέροια),   Χατζηρίζος ( Καρδίτσα), Καούνος ( Παναιτωλικός),     Μίνγκας (ΑΟΤ), Ταραλίδης ( Λεβαδειακός), Ουρόσεβιτς (Ηλιούπολη), Αρβανίτης (Ιωνικός),      Παπουλής ( Πανθρακικός), Σίμωσης ( Πανθρακικός), Ουκάρ (ΟΦΗ), Μοσχάκης (Δόξα Δράμας), Ναπολεόνι (Λεβαδειακός), Λόπες (Πανθρακικός),    Βάντερσον ( ΠΑΣ Γιάννινα), Κώτσιος ( ΠΑΣ Γιάννινα), Φρίμπονγκ (Θρασύβουλος), Μουστόγιαννης ( Θρασύβουλος), Ζαχάρια (Λεβαδειακός), Πόποβιτς (Λεβαδειακός), Χασιώτης (Αγροτικός Αστέρας),Σαπάνης (Αγροτικός Αστέρας),Ουέλιγκτον (Αγροτικός Αστέρας), Ηλιόπουλος (Ηλιούπολη),   Άλβες (Ιωνικός),   Κοντέων ( Πιερικός), Σάντσες ( Βέροια), Σαμαράς ( Βέροια), Ζλάτκοβιτς (Διαγόρας) , Στρατάκης (Εθνικός). Κόσουτιτς(Καρδίτσα), Λουάμο (Εθνικός Αστέρας), Ναλμπάντης (Αγροτικός Αστέρας), Σιστόν (Ιωνικός), Βλάχος (Ιωνικός), Κούσας (Παναιτωλικός), Καρακώστας (Δόξα Δράμας)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Λίμα ( Δόξα Δράμας), Κακαράς ( Θρασύβουλος ), Γελαδάρης ( Δόξα Δράμας)
Facebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE