Επόμενος Αγώνας


Ειδήσεις

H ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ευχαριστεί τον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα  και ο μεγαλομέτοχος αυτής Βαγγέλης Πλεξίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την άριστη φιλοξενία την οποία είχαν τα μέλη της αποστολής , τόσο της επαγγελματικής ομάδας όσο και της ομάδας νέων , οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι φίλαθλοι των Τρικάλων στο Αγρίνιο, πριν , κατά και μετά τον αγώνα των ομάδων Παναιτωλικός-Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Συγχαίρει τους φιλάθλους του Παναιτωλικού οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο και χειροκροτούσαν συνεχώς τους παίκτες της ομάδας τους και είχαν φίλαθλη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού για τη νίκη αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας  οι οποίοι σε μια δύσκολη έδρα και με το άγχος της πρεμιέρας αλλά και το γεγονός ότι ο ΑΟΤ ξανάπαιξε στη Β΄ Εθνική μετά από μια δεκαετία προσπάθησαν για το καλύτερο. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε και ελπίζουμε ότι η ομάδα μας θα βρει το δρόμο της στη συνέχεια και θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων.
Δυστυχώς όμως και μετά από κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα   ορισμένοι κατά τη διάρκεια του αγώνα έκαναν αρνητικά σχόλια για την ομάδα μας και έδιναν λάθος πληροφορίες στο Τρικαλινό φίλαθλο κοινό.
Η ομάδα των Τρικάλων θέλουν δε θέλουν συγκεκριμένοι Τρικαλινοί θα πάει στη Σούπερ Λίγκα.  Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι να είναι σίγουροι γι΄ αυτό .

Για την ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας

 

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE