Επόμενος Αγώνας


Δελτία Τύπου

Έκκληση Πλεξίδα για κόσμια συμπεριφορά

Στην παρακάτω δήλωση προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας σχετικά με τα πρόστιμα που επιβάλλονται στην ΠΑΕ Τρίκαλα. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η ΠΑΕ Τρίκαλα βρέθηκε στο στόχαστρο της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE.
Τα πρόστιμα που επιβάλλονται στον ΑΟ Τρίκαλα για ρήξη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, χρήση λέιζερ η ακόμη για ρατσιστικά συνθήματα επιβαρύνουν το ταμείο της ΠΑΕ Τρίκαλα και πολλές φορές ξεπερνούν ακόμη και τις εισπράξεις των αγώνων.
Θα παρακαλέσω προσωπικά όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους να προστατέψουν την ομάδα μας από τέτοιου είδους ενέργειες,  αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Τα 90 λεπτά του αγώνα πρέπει να είναι 90 λεπτά γιορτής.  Θέλουμε από τους φιλάθλους μας να συμπαραστέκονται στην αγαπημένη ομάδα με συνθήματα και χειροκροτήματα. Μόνο και μόνο αυτά αντιπροσωπεύουν τον φίλαθλο που αγαπάει πραγματικά τον ΑΟ Τρίκαλα. Μπορεί αρκετές φορές να έχουμε νιώσει αδικημένοι από τις αποφάσεις διαιτητών και τις προκλητικές συμπεριφορές αντιπάλων αλλά να είναι σίγουροι όλοι πως με το να εκσφενδονίσουν ένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, δεν βοηθούν την ομάδα μας αλλά της κάνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.
Ζητάω προσωπικά κόσμια συμπεριφορά από όλους τους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα».
  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE