Επόμενος Αγώνας


Δελτία Τύπου

Πολυμετοχικός…ΑΟ Τρίκαλα

Σε εποχή πολυμετοχικότητας μπαίνει ο ΑΟ Τρίκαλα. Με κόστος μετοχής 5 ευρώ η διοίκηση κάνει τους Τρικαλινούς φιλάθλους συμ-μέτοχους στον αγαπημένο τους ΑΟΤ.
Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι οι φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν μετοχές με την αγορά εισιτηρίων των αγώνων που θα δίνουν στο εξής οι «κυανέρυθροι» και να πάρουν στα χέρια τους την αγαπημένη τους ομάδα. Από την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό όσοι επιλέξουν είσοδο στις θύρες με κόστος εισόδου 10 ευρώ θα παίρνουν ένα εισιτήριο των 5 ευρώ και μια μετοχή αξίας 5 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα οι φίλαθλοι πλην το εισιτήριο εισόδου, θα παίρνουν ένα κουπόνι με το οποίο θα προαγοράζουν την μετοχή και το οποίο θα χωρίζεται σε δύο μέρη. Ο δικαιούχος θα κρατάει το απόκομμα με τον αριθμό της μετοχής και στο δεύτερο απόκομμα θα αναφέρεται ο αριθμός της μετοχής όπου οι φίλαθλοι θα γράφουν το όνομα τους και τον αριθμό ταυτότητας.
Το απόκομμα θα το παραδίδουν σε υπάλληλο της ΠΑΕ που θα βρίσκεται εντός του σταδίου.
Το ίδιο θα ισχύσει και με τα εισιτήρια των 15 ευρώ με την διαφορά ότι ο φίλαθλος θα αγοράζει πλην το εισιτήριο εισόδου δύο μετοχές των 5 ευρώ και θα ισχύει η παραπάνω διαδικασία.
Τις επόμενες ημέρες οι φίλαθλοι που θα προαγοράζουν μετοχές θα καλούνται από την ΠΑΕ για να παίρνουν τους τίτλους των μετοχών.
Η αγορά μετοχών από τους φιλάθλους με τον συγκεκριμένο τρόπο θα ισχύει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ενώ όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν μετοχές των 5 ευρώ κατόπιν επικοινωνίας με την ΠΑΕ.


  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE