Επόμενος Αγώνας


Ειδήσεις

Ευρεία νίκη για τον ΑΟ Τρίκαλα

Με το επιβλητικό 4-0 επικράτησε ο ΑΟ Τρίκαλα του Πανθρακικού για την 25η αγωνιστική της football league. Το σκορ άνοιξε στο 20΄ ο Μανουσάκης, στο 57΄ο Μίνγκας έγραψε το 2-0, στο 69΄ο Κοντογουλίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και στο 82΄ ο Σαρακατσάνος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Οι συνθέσεις
ΑΟ Τρίκαλα:Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαββίδης (51΄Μπακομήτρος), Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης, Μίνγκας (84΄Στεπάνοβιτς) , Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Ουέλιγκτον (75΄Γιώτας)
Πανθρακικός:Ανδριόλας, Περπερίδης, Τζωρτζόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Νικέζ (70΄Λιαπάκης), Κρίστ, Μαλκί, Ούλεμερς, Ορλάντο (17΄Ρομπέρ).

Βαζάκας: «Ένας για όλους και όλοι για τον ΑΟ Τρίκαλα»
Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Βαζάκας ο οποίος τόνισε:Ήταν η πιο σημαντική νίκη σε αυτό το διάστημα. Κάναμε μια διαφορά έξι βαθμών από την Δόξα Δράμας και κρατήσαμε μια ομάδα που θεωρούσα απο τα φαβορί για τα play off. Επισήμανα στους παίκτες μου ότι παίζαμε με μια ομάδα από τις πιο ποιοτικές τις κατηγορίες η οποία βάζει την μπάλα κάτω και εμείς με τέτοιες ομάδες αποδίδουμε καλύτερα. Τα Τρίκαλα δυσκολεύονται στο αντιποδόσφαιρο, όπως με τον Εθνικό Αστέρα γιατί έχουμε συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης. Ήμασταν ουσιαστικοί σε συγκεκριμένες φάσεις. Δεν δεχθήκαμε γκολ γιατί είχαμε σε καλή μέρα τον Πουρή. Είναι μεγάλη η νίκη. Ακολουθούμε την ίδια φιλοσοφία και ταπεινότητα. Μας ενδιαφέρει το δάσος και όχι το δέντρο το οποίο είναι η συμμετοχή στα play off. Κάναμε σπριντ. Τα παιδιά αντέχουν στην πίεση και κάλυψαν την διαφορά. Τον Μάιο είναι ο στόχος μας να είναι όλα τα Τρίκαλα ευτυχισμένα. Η ομάδα είναι οικογένεια. Ένας για όλους και όλοι για τον ΑΟ Τρίκαλα.


Στην αναμέτρηση κόπηκαν 1218 εισιτήρια.
  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE