Επόμενος Αγώνας


Δελτία Τύπου

Πολυμετοχικός…ΑΟ Τρίκαλα

Σε εποχή πολυμετοχικότητας μπαίνει ο ΑΟ Τρίκαλα. Με κόστος μετοχής 5 ευρώ η διοίκηση κάνει τους Τρικαλινούς φιλάθλους συμ-μέτοχους στον αγαπημένο τους ΑΟΤ.
Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι οι φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν μετοχές με την αγορά εισιτηρίων των αγώνων που θα δίνουν στο εξής οι «κυανέρυθροι» και να πάρουν στα χέρια τους την αγαπημένη τους ομάδα.

Περισσότερα: Πολυμετοχικός…ΑΟ Τρίκαλα

 

"Κυανέρυθρος" ο Μπαλού

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Balu Fábio Vieira Amaro (22.02.1985 ). Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Portimonense, την Μαρίτιμο, την Roma Apucarana (Βραζιλία) και την Corinthíans Alagoano (Βραζιλία).
Μάλιστα ο Μπαλού προπονήθηκε σήμερα με τη νέα του ομάδα.
   

Ευχαριστίες ΑΟΤ – Τελκίνσκι για τον κ. Καρακίτσιο

Η ΠΑΕ Τρίκαλα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διεύθυνση και το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Μετροπόλιταν και ιδιαίτερα τον διευθυντή Στέργιο Καρακίτσιο.

Περισσότερα: Ευχαριστίες ΑΟΤ – Τελκίνσκι για τον κ. Καρακίτσιο

   

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα - Δήλωση του Ε. Πλεξίδα

«Η ΠΑΕ Τρίκαλα καταγγέλλει τις αστείες, τραγικές και επικίνδυνες δηλώσεις του προπονητή (;) του Λεβαδειακού, Βασίλη Βούζα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον ΑΟ Τρίκαλα».

Περισσότερα: Ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα - Δήλωση του Ε. Πλεξίδα

   

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ Τρίκαλα - Δήλωση Β. Πλεξίδα

Η ΠΑΕ Τρίκαλα αισθάνεται την ειλικρινή υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους που στάθηκαν μαζικά στο πλευρό  της αγαπημένης μας ομάδας και βοήθησαν τον ΑΟ Τρίκαλα να φτάσει στην 5η συνεχόμενη νίκη.

Περισσότερα: Ευχαριστήριο της ΠΑΕ Τρίκαλα - Δήλωση Β. Πλεξίδα

   

Έκκληση Πλεξίδα για κόσμια συμπεριφορά

Στην παρακάτω δήλωση προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας σχετικά με τα πρόστιμα που επιβάλλονται στην ΠΑΕ Τρίκαλα.

Περισσότερα: Έκκληση Πλεξίδα για κόσμια συμπεριφορά

   

Σελίδα 1 από 13

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE