Επόμενος Αγώνας

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΡΗΣ (ΚΥΠΕΛΟ)

ΤΕΤΑΡΤΗ  27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (20.00)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΔελτία Τύπου

Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο του αγώνα κύριοι του Βύζαντα...

Εκτίθενται στο Πανελλήνιο όσοι προσπαθούν με λασπολογίες και μικρότητες να υποβιβάσουν την μεγαλειώδη νίκη της ομάδας μας και την πανάξια άνοδό της στην Β' Εθνική....

To βίντεο του αγώνα Βύζας - ΑΟ Τρίκαλα δικαιώνει τον κ.Κάκο, και σας εκθέτει κύριοι Μεγαρείς!!!

Αμέσως με τά τον αγώνα προσπάθησαν με  "δραματικό σόου" στην συνέντευξη τύπου να αφήσουν υπονοούμενα για δήθεν χέρι στη φάση του΄90 (χωρίς να έχουν δει το βίντεο του αγώνα, κάτι που τους επισημάνθηκε από δημοσιογράφους).

Η "εκστρατεία" λάσπης συνεχίστηκε χθες και σήμερα με ανακύκλωση δηλώσεων από πολλά μέσα και είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...

Η όλη προσπάθεια συνίσταται στον αποπροσανατολισμό των φιλάθλων από την αλήθεια, για να δικαιολογηθεί η αγωνιστική ανεπάρκεια της ομάδας τους στον συγκεκριμένο αγώνα, και ένα ψεύτικο "άλλοθι" προς τους φιλάθλους των Μεγάρων που βλέποντας την πραγματικότητα άρχισαν να τους ζητούν εξηγήσεις. !

Διαβάστε εδω http://byzas.blogspot.com/2010/05/blog-post_1310.html


Μία ερώτηση στους φωνασκούντες Μεγαρείς: "Το βίντεο το είδατε;"

Γιατί αν το είχατε δει δεν θα είχατε εκτεθεί στο πανελλήνιο με τις υπερβολικές δηλώσεις σας. Το βίντεο του sportrikala http://www.sportrikala.gr/article/10435/ (στο 3.05 λεπτό)  και δείτε την φάση του 90' που είναι κάτι παραπάνω απο καθαρή.

Μπορερίτε να το δείτε κι ΕΔΩ : www.aotrikalafc.gr στην αρχική σελίδα

Όπως κι ΕΔΩ:
http://www.youtube.com/watch?v=mZn8eqZiVkc&feature=player_embedded


Η μπάλα βρίσκει καθαρά το κεφάλι του ποδοσφαιριστή Γεωργίου και πέναλτι υπάρχει μόνο στην φαντασία σας.

Προς τι λοιπόν η ευθεία και ανίθηκη επίθεση εναντίον μας; Να δικαιολογήσουμε την πικρία σας την στιγμή εκείνη, αλλά όχι και την συνεχιζόμενη κατασυκοφάντηση και διαστρεύλωση της αλήθειας.

To βίντεο του αγώνα Βύζας - ΑΟ Τρίκαλα δικαιώνει τον κ.Κάκο, και σας εκθέτει κύριοι του Βύζαντα.

Πέρα από κάθε λογική  η προσπάθεια να φορτώσετε σε έναν διαιτητή τα λάθη και την ήττα σας. Είναι ανέντιμο, άκρως υποτιμητικό και "κρίμα" για την ιστορική ομάδα σας...

Ο ορισμός του κ. Κάκου από την διοργανώτρια αρχή ήταν τιμή για την κατηγορία, πρόκειται όπως όλοι ξέρουν και είδαμε όλοι στο γήπεδο (Μεγαρείς και Τρικαλινοί) για έναν διαιτητή με εξαίρετα αντανακαστικά και που έφερε εις πέρας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λάθος τον κρίσιμο αυτό αγώνα.

Δεν θέλουμε να πλέξουμε το εγκώμιο κανενός Κάκου, λέμε τα πράγματα όπως εξελίχθηκαν, ότι είδαμε, αλλά και ότι όλοι μπορούν να δουν στο βίντεο του αγώνα.

Εμείς με την διαιτησία που είδαμε από τον κ. Κάκο έχουμε να πούμε μόνο ότι είναι τιμή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο να το υπηρετούν τέτοιοι διαιτητές.


Γραφείο Τύπου
ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ


 

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα προς την Αστυνομική Δ/νση Αθηνών

Η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ αλλά και προσωπικά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξίδας θέλουν να ευχαριστήσουν την Αστυνομική διεύθυνση Αθηνών και το τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για τα άψογα μέτρα ασφαλείας πριν, κατά και μετά τον αγώνα Βύζας Μεγάρων - ΑΟ Τρίκαλα αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο σχεδιασμός των μέτρων και η κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ήταν μεγάλη και πάνω από όλα πετυχημένη.


Πραγματικά, αξιωματικοί όπως ο Αστυνομικός Δ/ντης κ. Θεόδωρος Λουλάς και οι συνεργάτες του τίμησαν το Σώμα με τη στάση και τη συμπεριφορά τους.

Εκ της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
   

Πλεξίδας για..."ξενέρωτους", "φίλους" και "εχθρούς"...


-Η Β'Εθνική είναι ένα στοίχημα δικό μου, με τον εαυτό μου
-Είναι οι τελευταίες μου δηλώσεις...Τέλος. Εδώ κλείνει η "καριέρα" μου στο ποδόσφαιρο.
-Κάποιοι ενοχλήθηκαν  που έδιωξα τον "εκλεκτό" προπονητή της "παρέας";Συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.


Κ. Πλεξίδα, χθες και σήμερα, υπήρξε ένα μπαράζ δηλώσεων κυρίως σε ραδιόφωνα, και ιστοσελίδες της πόλης, πολλών που αναφέρονται τόσο στην επιλογή σας να απομακρύνετε τον Ζόραν Μπάμποβιτς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τα συμβάντα στον αγώνα με τα Γιαννιτσά, όπως και τις δηλώσεις σας που προκάλεσαν σύγχηση καθώς ερμηνεύτηκαν και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Βαγγέλης Πλεξίδας:

Κατ αρχάς, να μάθουν μερικοί όταν διαβάζουν τις δηλώσεις της ΠΑΕ, να τις διαβάζουν και να τις "λένε" ολόκληρες. Το λέω αυτό γιατί περικόπησαν σημεία της χθεσινής ανακοίνωσης που μιλάγανε για μένα και τις πληρωμές...
Ενοχλέί αυτό; Γιατί κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο; Βγήκε ο Μπάμποβιτς και έλεγε στην συνέντευξη τύπου μετά τα Γιαννιτσά ότι είναι απλήρωτοι παίκτες και υπάλληλοι και ενώ όλοι ξέρανε ότι οι οφειλές ήταν μόνο ενός μηνός και δεν μιλησε κανείς...
Γίνεται να εξοφλείται μήνας Απρίλιος και να είναι..."απλήρωτοι"; Ρωτάω.

Δεν είναι υπονόμευση αυτό; Είναι χρέος αυτό; Λες και ζουν σε άλλη χώρα μερικοί;
"Πανελλήνιος"... "Μ.....ς" (δεν γράφεται η λέξη) κινδυνεύω να χαρακτηριστώ και αυτοί τον ακούγανε χωρίς να ρωτήσουν;

Οι δεσμεύσεις μου ήταν συγκεκριμένες και τις τηρώ.

Η Β'Εθνική είναι ένα στοίχημα δικό μου, με τον εαυτό μου και μόνο μ΄αυτόν.  Ευχαριστώ τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, όσοι είναι αυτοί, και είναι πολλοί σας πληροφορώ, τα προβλήματα στην ομάδα είναι μεγάλα. Πολύ μεγάλα. Παλεύω. Ποιός να με καταλάβει;΄

Σχετικά με τον αντιπρόεδρο των Γιαννιτσών τώρα, που ασχολήθηκαν κάποιοι δίνοντας "έμφαση" και με περισσή...επιμέλεια.

Γνωρίζει κανείς Τρικαλινός τι έγινε με τον πρόεδρο των Γιαννιτσών στην Αστυνομική Διεύθυνση των Τρικάλων; Ξέρει κανείς ότι ζητήθηκαν 500 εισιτήρια και απάντησα αρνητικά; Ξέρει κανείς (υπάρχουν μαρτυρίες) ότι ο εν λόγω κύριος δήλωνε μπροστά σε πολλά άτομα ότι "θες δεν θες Πλεξίδα τόχω το διπλό και είμαι Β'Εθνική;)
Δεν τα ξέρουν γι αυτό τον βγάζουν "αγνή περιστερά" και...παραπονούμενο.


Για τον άλλον που βγήκε "υπερασπιστής" του Μπάμποβιτς;  Τι να πώ; ΄Άστο. Τον έχω και φίλο, είναι και ευεργετημένος... "Δεν τον κόβει". Δεν πειράζει.


Θα συνεχίσω με κάποιον άλλο που δήλωσε..."ξενερωμένος", σε ραδιόφωνο. Ξενέρωσε λέει. Γιατί; Γιατί τους άφηνα την είσοδο ελεύθερη εντός και εκτός έδρας;
Η μήπως ενοχλήθηκε που έδιωξα τον "εκλεκτό" προπονητή της παρέας;

Ποιάς παρέας;
Ας κοιτάξουν κάποιοι λίγα χρόνια πίσω, κάποιος πρόεδρος του ΑΟΤ κατέληξε φυλακή για χρέη πληρώνοντας τα σπασμένα του ΑΟΤ... Επειδή εγώ δεν ξέρω από...ποδόσφαιρο, Και "δεν πήγαινα τότε γήπεδο", μπορούν να μου πουν μερικοί που τα ξέρουν, ποιούς είχε τότε στη διοίκηση, τι σχέση έχουν μαζί του τώρα και σε ποιανού προπονητή το περιβάλλον ανήκουν; Τον στήριξαν;


Όχι βέβαια... Αυτά έπαθε ο άνθρωπος από το "περιβάλλον" του κ. προπονητή...
Να πάθω τα ίδια κι εγώ; Μπερδεύονται αν το νομίζουν...

Πριν μερικές μέρες, ένας άλλος πρόεδρος ομάδας των Τρικάλων έφτασε στα "όρια" να καταστραφεί οικονομικά δημιουργήθηκαν και προβλήματα στο συγγενικό του περιβάλλον. Έχει προσφέρει τόσα πολλά και πέρασε στα αζήτητα ξαφνικά.

Γιατί τα λέω αυτά; Μήπως μερικοί, μήπως (λέω) κρυφός πόθος μερικών είναι να πάθω τα ίδια; Άστο, και γράψε: Δεν θα το καταφέρουν γιατί τόχω κάνει μόνος μου εδώ και καιρό... Ο νοών, νοείτο.

Εδώ και τρεις περίπου μήνες δήλωσα σαφέστατα και απερίφραστα ότι χαρίζω την ομάδα, νάρθει κάποιος να αναλάβει την θέση του προέδρου, είναι κενή. Μα στο Θεό, δεν υπάρχει κανείς; Γιατί; Η μήπως νάρθει κανένας σωτήρας από τα Γιαννιτσά όπως ο "αντιπρόεδρος" που βγάλανε στα ράδια; (και για τον οποίο αρέσει δεν αρέσει, υπάρχουν αποδείξεις για τα λεγόμενα...)


Πάντως ο Πλεξίδας πριν φύγει από την ΠΑΕ θα φύγει με το κεφάλι ψηλά, να μην αμφιβάλλει κανείς γι αυτό. 

Τέλος πάντων, αυτές είναι οι τελευταίες μου δηλώσεις...Τέλος. Εδώ κλείνει η "καριέρα" μου στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να "ξενερώσω" άλλο ούτε να "κουράσω" αυτούς που "αγαπούν" τον ΑΟ Τρίκαλα...

Χαρίζω, ελάτε...
   

Πληρωμές σήμερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα


Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι σήμερα προχώρησε σε πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα των μισθών Απριλίου και δόσεις συμβολαίων.

Η διοίκηση του ΑΟΤ εκφράζει την έκπληξη αλλά και την έντονη δυσαρέσκειά της σε χθεσινές δηλώσεις του πρώην προπονητή της ομάδας για δήθεν οφειλές, την στιγμή που η ομάδα είναι από τις λίγες  Πανελληνίως που έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους.

Τι νόημα έχουν τέτοιες δηλώσεις αλλά και τον λόγο που γίνονται αφήνουμε στον κόσμο των Τρικάλων,που και χθες έδειξε με την παρουσία του την αγάπη στην ομάδα  να το κρίνει.

Κάποιοι βλέποντας την ομάδα στην Β΄Εθνική σίγουρα θα δυσαρεστηθούν όμως κρίμα γι αυτούς, αυτό είναι μία πραγματικότητα.

Οι γνήσιοι οπαδοί της ομάδας να γνωρίζουν ότι το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα παρά τις προσπάθειες κάποιων να το διαταράξουν είναι το καλύτερο.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Β. Πλεξίδας είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές που από την πλευρά τους με την απόδοσή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο του δείχνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου της ανόδου.

Την χαρά να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, φίλαθλοι, παίκτες και διοίκηση την άνοδο δεν θα μας την στερήσει κανείς, όσο και να προσπαθήσει.


Εκ της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα

   

Αγανακτισμένος ο Β.Πλεξίδας για πρόσφατα δημοσιεύματα

" Ευχαριστήριο" προς "ανύπαρκτους" αθλητικογράφους που μέσα από την ανεπάρκειά τους προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα με  θέματα και γεγονότα που δεν υπάρχουν, απευθύνει με δηλώσεις του στην σελίδα μας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Πλεξίδας.

Μιλάμε για πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας που αφορούσε την "προσφυγή" του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Χανιώτη και ανακύκλωση δηλώσεων ενός μάνατζερ-προπονητή-αναλυτή που ασχολείται με την Γ' Εθνική κατηγορία.

Και όλα αυτά την ώρα που η ομάδα βρίσκεται ένα βήμα από την άνοδο στην Β' Εθνική...


Οι δηλώσεις Πλεξίδα

"Κατ' αρχήν τα γραφόμενα με θίγουν γιατί προσπαθούν να με παρουσιάσουν αφερέγγυο, παρ' όλο που σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ξεκαθάρισα πως "άπαντες" στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πληρωμένοι μέχρι τέλος Μαρτίου. |

Μιλάνε και γράφουν για δήθεν οφειλές τη στιγμή που με ένα τηλέφωνο στο λογιστήριο της ΠΑΕ (έχουν το δικαίωμα, τους το έχω δώσει) θα μπορούσαν να ξέρουν ότι δεν υπάρχει καμμία εκκρεμότητα. Οτιδήποτε κυκλοφορεί, μπορεί να διασταυρωθεί με ένα τηλέφωνο.


Πριν λίγες μέρες μιλάγανε για απλήρωτο ξενοδοχείο.! Τους έστειλα το τιμολόγιο. Μ' αυτά θα ασχολούμαι;  Δεν μπορώ να καταλάβω, τι θέλουν να κάνουν; Να επηρεάσουν αρνητικά τους Τρικαλινούς φιλάθλους εναντίον μου;  Εναντίον της ομάδας;  Ένα βήμα πριν την άνοδο; Τι να πω;

Ενοχλούνται που δήλωσα ότι στηρίζω την ομάδα μέχρι τέλους για να πετύχει τον στόχο;

Επίσης, μόλις βγήκε ο Δήμαρχος και δήλωσε ότι έχει πρόθεση, (επαναλαμβάνω, πρόθεση)  να δώσει πρίμ ανόδου  άρχισαν να το σχολιάζουν αρνητικά λες και το πριμ θα το έδινε σε μένα και όχι στην ομάδα...

Θάθελα νάξερα τόσο πολύ αγαπούν την ομάδα; Δεν είναι η ομάδα μέλος της Τρικαλινής κοινωνίας; Κάτι περισσότερο είναι κύριοι... Εκπρόσωπος των Τρικάλων είναι στη φίλαθλη Ελλάδα. Από τότε που ιδρύθηκε, το '63 μέχρι τώρα.

Αν δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι αθλητικογράφοι αυτό, να αλλάξουν δουλειά...

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Σχετικά με τον Χανιώτη. Ο ποδοσφαιριστής, ανήκει στον ΑΟΤ για 1,5 χρόνο ακόμη και θα τον υπηρετήσει όπως πρέπει. Ας γράφουν ότι θέλουν.

Με το θέμα του πριμ. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και τον κ. Νάκη για την πρωτοβουλία να το εισηγηθούν. Ξέρω ότι το κάνανε για να βοηθήσουν,  επειδή αγαπάνε την ομάδα. Αυτοί που αντιδρούν δεν ξέρω τι θέλουν. Το εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο; Καλώς. Όχι; Πάλι καλώς...

Πάμε τώρα παρακάτω...

"Ευχαριστώ" μερικούς "ανύπαρκτους" αθλητικογράφους που μέσα από την ανεπάρκειά τους προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα και γεγονότα που δεν υπάρχουν, να σαμποτάρουν πρωτοβουλίες που βοηθούν την προσπάθεια,  αλλά να ξέρουν κάτι:

Χαρίστηκα σε πολλούς, από δω και πέρα, δεν θα χαριστώ σε κανένα...

Γράψε κι αυτό:  "Φτάνει πιά, ανύπαρκτοι"

Γραφείο ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα

   

Πριμ και βοηθητικό

Το βοηθητικό γήπεδο

Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, βρέθηκε χθες στο βοηθητικό γήπεδο και παρέα με τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού Βασίλης Νάκη επιθεώρησαν τις εργασίες.


Ο κ. Πλεξίδας, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο την έναρξη των εργασιών και ευχαρίστησε τον κ. Νάκη τονίζοντας ότι στέκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ομάδας.

Γκολ και πεντοχίλιαρο απο τον μεγαλομέτοχο.


Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξίδας ανακοινώνει πριμ 5.000 για κάθε τέρμα που θα πετύχουν οι κυανέρυθροι στους εναπομείναντες αγώνες εντός έδρας, χρήματα που θα μοιραστούν οι παίκτες μεταξύ τους.   

Σελίδα 6 από 10

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ
A/A Ομάδα Βαθμοί
1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
19
2 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
16
3 ΟΦΗ
16
4 ΔΙΑΓΟΡΑΣ
13
5 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
12
6 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
11
7 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
11
8 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
10
9 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
10
10 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
9
11 ΙΩΝΙΚΟΣ
8
12 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
8
13 ΤΡΙΚΑΛΑ
7
14 ΠΙΕΡΙΚΟΣ
7
15 ΒΕΡΟΙΑ
7
16 ΕΘΝΙΚΟΣ 5
17 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4
18 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
4

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιτωλικός - ΑΟΤ 1-0
Αγροτικός Αστέρας - Ηλιούπολη 1-0
Λεβαδειακός - Διαγόρας 0-1
Πιερικός - Εθνικός 1-1
Θρασύβουλος - Ιωνικός 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-1
Δόξα Δράμας - Καλλιθέα 2-0
Βέροια - ΟΦΗ 1-0
Εθνικός Αστέρας - Αν. Καρδίτσας 2-1

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Aγροτικός Αστέρας - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Λεβαδειακός 4-0
Ηλιούπολη - Πιερικός 2-1
Διαγόρας - Θρασύβουλος 0-0
Εθνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3
Ιωνικός - Δόξα Δράμας 0-0
Πανθρακικός - Βέροια 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός Αστέρας 1-0
ΟΦΗ - Αν. Καρδίτσας 2-0


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

Θρασύβουλος - ΑΟΤ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Ηλιούπολη 3-0
Δόξα Δράμας - Διαγόρας 2-0
Βέροια - Εθνικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Ιωνικός 0-0
Καρδίτσα - Πανθρακικός 2-1
ΟΦΗ - Καλλιθέα 0-0
Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0
Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 1-0

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Πιερικός - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Δόξα Δράμας 2-0
Λεβαδειακός - Θρασύβουλος 2-2
Ηλιούπολη - Βέροια 1-0
Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιιάννινα 0-0
Εθνικός - Αν. Καρδίτσας 0-0
Ιωνικός - ΟΦΗ 1-2
Πανθρακικός - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας 1-0

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

ΟΦΗ - Διαγόρας 2-0
Εθνικός Αστέρας - ΑΟΤ 1-0
Παναιτωλικός - Θρασύβουλος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός 3-1
Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός 2-1
Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 0-0
Καρδίτσα - Ηλιούπολη 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός 1-2
Πανθρακικός - Ιωνικός 1-0

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Α.Ο. Τρίκαλα - ΟΦΗ 0-1
Λεβαδειακός - Εθνικός Αστέρας 4-0
Αγροτικός Αστέρας - Καρδίτσα 3-1
Ηλιούπολη - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Πανθρακικός 2-0
Εθνικός - Ιωνικός 1-2
Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
Πιερικός - Βέροια 3-2

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Kαλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 1-2
Πανθρακικός - Α.Ο.Τρίκαλα 0-0
Ιωνικός - Ηλιούπολη 3-0
Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας 1-1
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-0
Καρδίτσα - Πιερικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Θρασύβουλος 1-1
Εθνικός - Διαγόρας 2-4


scorers

6 γκολ: Μπακαγιόκο ( ΠΑΣ Γιάννινα)

4 γκολ:
Zαχαρόπουλος ( Θρασύβουλος)

3 γκολ:
Καραμαλίκης(Παναιτωλικός),   Μαρκόφσκι (Δόξα Δράμας), Γκουέϊ (ΟΦΗ)

2 γκολ
: Κοντογουλίδης ( ΑΟΤ),    Αγρίτης ( ΟΦΗ),  Κυριάκος ( ΠΑΣ Γιάννινα), Χλωρός ( Δόξα Δράμας), Σαϊτιώτης ( Βέροια), Ρομπέρ ( Πανθρακικός),  Λανγκλέ (Θρασύβουλος), Κατσίκης (Θρασύβουλος),   Θεοδωρίδης(Παναιτωλικός),  Διαμάντης (Εθνικός Αστέρας), Aνδράλας ( ΠΑΣ Γιάννινα), Δήμου (Πιερικός), Μπάρκογλου (Λεβαδειακός), Ροντρίγκο (Καρδίτσα), Κάμπας (Ηλιούπολη), Γεωργίου (Διαγόρας), Περέϊρα (Εθνικός), Πουλάκος (Πιερικός), Γκουγκουλιάς ( Πιερικός), Γιακούμπου (ΟΦΗ), Ταραχούλσκι (Διαγόρας), Ουαταρά (Εθνικός), Σαλαμαστράκης (Διαγόρας), Ραονέ (Καρδίτσα), Μαρουκάκης (Καλλιθέα), Στεφανίδης (Αγροτικός Αστέρας), Ντε Φαρία (Ιωνικός), Τζάνης (ΠΑΣ Γιάννινα)

1 γκολ: Βέρτζος ( Δόξα Δράμας),    Ζουρούδης ( Διαγόρας),  Χανιώτης ( Εθνικός) , Γκόγκας ( Εθνικός Αστέρας), Ντοριβάλ (Καρδίτσα),  Σάλτο ( Ιωνικός), Σιαλμάς ( ΠΑΣ Γιάννινα),   Σουλτανίδης ( Πανθρακικός), Γκούνκελ ( Παναιτωλικός),   Νικολόπουλος ( Ηλιούπολη), Ρούσεφ ( ΑΟΤ), Μανουσάκης ( ΑΟΤ) ,Κορακάκης ( Εθνικός),    Φαμπίνιο ( Καλλιθέα), Παπαζούδης ( Θρασύβουλος), Ζώνας ( Θρασύβουλος),   Γεωργιάδης ( Βέροια),   Χατζηρίζος ( Καρδίτσα), Καούνος ( Παναιτωλικός),     Μίνγκας (ΑΟΤ), Ταραλίδης ( Λεβαδειακός), Ουρόσεβιτς (Ηλιούπολη), Αρβανίτης (Ιωνικός),      Παπουλής ( Πανθρακικός), Σίμωσης ( Πανθρακικός), Ουκάρ (ΟΦΗ), Μοσχάκης (Δόξα Δράμας), Ναπολεόνι (Λεβαδειακός), Λόπες (Πανθρακικός),    Βάντερσον ( ΠΑΣ Γιάννινα), Κώτσιος ( ΠΑΣ Γιάννινα), Φρίμπονγκ (Θρασύβουλος), Μουστόγιαννης ( Θρασύβουλος), Ζαχάρια (Λεβαδειακός), Πόποβιτς (Λεβαδειακός), Χασιώτης (Αγροτικός Αστέρας),Σαπάνης (Αγροτικός Αστέρας),Ουέλιγκτον (Αγροτικός Αστέρας), Ηλιόπουλος (Ηλιούπολη),   Άλβες (Ιωνικός),   Κοντέων ( Πιερικός), Σάντσες ( Βέροια), Σαμαράς ( Βέροια), Ζλάτκοβιτς (Διαγόρας) , Στρατάκης (Εθνικός). Κόσουτιτς(Καρδίτσα), Λουάμο (Εθνικός Αστέρας), Ναλμπάντης (Αγροτικός Αστέρας), Σιστόν (Ιωνικός), Βλάχος (Ιωνικός), Κούσας (Παναιτωλικός), Καρακώστας (Δόξα Δράμας)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Λίμα ( Δόξα Δράμας), Κακαράς ( Θρασύβουλος ), Γελαδάρης ( Δόξα Δράμας)
Facebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE