Επόμενος Αγώνας


Δελτία Τύπου

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση των νέων του ΑΟ Τρίκαλα

Η δυνατή βροχή που καθιστά επικίνδυνο τον αγωνιστικό χώρο του ΠΕΑΚΙ Ανατολής, έγινε η αιτία να αναβληθεί η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΑΟ Τρίκαλα, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή  για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων της Football League.
 

"Ο Μπαλάς προπονητής στην ομάδα των νέων"

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Μπαλά ο οποίος και θα αναλάβει την ομάδα νέων".
   

Λύση συνεργασίας με Πατσιάνη

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας νέων, Ηλία Πατσιάνη , τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του"
   

Λύση συνεργασίας με Μπένο

«Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπένο τον οποίο και ευχαριστεί για την συνεργασία.

Περισσότερα: Λύση συνεργασίας με Μπένο

   

Η ΠΑΕ Τρίκαλα καταγγέλει την ΕΠΣΤ

«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του.
Δυστυχώς η ΠΑΕ Τρίκαλα για ακόμη μία φορά βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων.

Οι «κύριοι» της ΕΠΣΤ για ακόμη μια φορά , φανέρωσαν την απέχθεια τους για την πρώτη ομάδα του νομού και αντί να συμμερίζονται, να συνεργάζονται, να αφουγκράζονται και να προτείνουν, όπως οφείλουν άλλωστε, δεν έκαναν τίποτα για να ορίσουν άλλη ημέρα και ώρα, τους αγώνες της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με συνέπεια, η αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται αύριο Σάββατο, την ώρα που αγωνίζονται και τα σωματεία της πρώτης τη τάξη ερασιτεχνικής κατηγορίας, στις τάξεις των οποίων υπάρχουν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα.

Από την πλευρά μας αρκετές είναι οι φορές που αναζητήσαμε τρόπο επικοινωνίας με την τοπική Ένωση, ωστόσο η ΕΠΣΤ επιλέγει για ακόμη μια φορά τον δρόμο που οδήγησε τα ερασιτεχνικά σωματεία σε αδιέξοδο και δυστυχώς σε μαρασμό.

Λυπούμαστε πάρα πολύ για την συμπεριφορά των ανθρώπων της ΕΠΣΤ και συμπονούμε τα ερασιτεχνικά σωματεία τα οποία παραμένουν έρμαια ατόμων που έχουν ως μοναδικό σκοπό το προσωπικό τους όφελος.


Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως ο ΑΟ Τρίκαλα, η ομάδα όλου του νομού και όλων των Τρικαλινών θα πρέπει να έχει την στήριξη όλων και πιστεύουμε ακράδαντα πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έχει μόνο να κερδίσει από την παρουσία του ΑΟΤ στις υψηλές κατηγορίες».


   

"Kακόβουλα δημοσιεύματα και αναληθή σενάρια"

«Με σκοπό την δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων και αναταραχής στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Τρίκαλα κυκλοφόρησαν σήμερα κακόβουλα δημοσιεύματα και αναληθή σενάρια που έχουν ως αποκλειστικό στόχο να βλάψουν την ομάδα μας λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Περισσότερα: "Kακόβουλα δημοσιεύματα και αναληθή σενάρια"

   

Σελίδα 3 από 13

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE