Επόμενος Αγώνας


Δελτία Τύπου

Γενικός αρχηγός ο Νίκου

«Η Π.Α.Ε. Τρίκαλα ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μίλτο Νίκου, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Περισσότερα: Γενικός αρχηγός ο Νίκου

 

Και ο Κόρμπος στον ΑΟ Τρίκαλα

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο (11/9/1985) ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κόρμπο ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2ετούς διαρκείας.

Περισσότερα: Και ο Κόρμπος στον ΑΟ Τρίκαλα

   

O Καλογιάννης στο προπονητικό τιμ

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Βασίλη Καλογιάννη στην θέση του βοηθού προπονητή της επαγγελματικής ομάδας".

Περισσότερα: O Καλογιάννης στο προπονητικό τιμ

   

"Επένδυση" με Στούκα και Μόκα

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Βλάσση Στούκα 23/11/89 ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Πύρασο Αγχιάλου και τον μέσο Θανάση Μόκα 24/11/1990 απο τον Εθνικό Καστρακίου, οι οποίοι και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών".
   

"Κυανέρυθρος" ο Μπαριέντος

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χουάν Μανουέλ Μπαριέντος ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο".

Περισσότερα: "Κυανέρυθρος" ο Μπαριέντος

   

Ανανέωσε και ο Μανουσάκης

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημοσθένη Μανουσάκη ο οποίος και υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους".

Περισσότερα: Ανανέωσε και ο Μανουσάκης

   

Σελίδα 6 από 13

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE