Επόμενος Αγώνας


Δελτία Τύπου

Ο Ρούσεφ στον ΑΟ Τρίκαλα

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό Ιβάν Ρούσεφ ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους".

Περισσότερα: Ο Ρούσεφ στον ΑΟ Τρίκαλα

 

Στον ΑΟΤ και ο Ριζογιάννης

«H ΠΑΕ Τρίκαλα στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει για την ενίσχυση του ρόστερ, ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου(01/02/1988) αμυντικού Παντελή Ριζογιάννη ο οποίος αποκτήθηκε από την Σκόντα Ξάνθη με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Περισσότερα: Στον ΑΟΤ και ο Ριζογιάννης

   

Λύση συνεργασίας με Τροΐρη- Μαϊστρέλλη

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Τροΐρη και Στέλιο Μαϊστρέλλη.

Περισσότερα: Λύση συνεργασίας με Τροΐρη- Μαϊστρέλλη

   

«Κυανέρυθρος» ο Κοντογουλίδης

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου (13/7/1981) επιθετικού ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κοντογουλίδη, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών".

Περισσότερα: «Κυανέρυθρος» ο Κοντογουλίδης

   

«Καρέ» ανανεώσεων στον ΑΟΤ

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Χρήστο Μίνγκα, Γιώργο Σαββίδη, Κώστα Γιώτα και Παναγιώτη Γεωργίου οι οποίοι και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας".
   

Συνεχίζουν στον ΑΟΤ οι Τόλιος και Τελκίνσκι

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Τόλιο και Κρίστο Τελκίνσκι οι οποίοι και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας".
   

Σελίδα 7 από 13

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE