Επόμενος Αγώνας


Δελτία Τύπου

Πριμ και βοηθητικό

Το βοηθητικό γήπεδο

Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, βρέθηκε χθες στο βοηθητικό γήπεδο και παρέα με τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού Βασίλης Νάκη επιθεώρησαν τις εργασίες.


Ο κ. Πλεξίδας, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο την έναρξη των εργασιών και ευχαρίστησε τον κ. Νάκη τονίζοντας ότι στέκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ομάδας.

Γκολ και πεντοχίλιαρο απο τον μεγαλομέτοχο.


Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξίδας ανακοινώνει πριμ 5.000 για κάθε τέρμα που θα πετύχουν οι κυανέρυθροι στους εναπομείναντες αγώνες εντός έδρας, χρήματα που θα μοιραστούν οι παίκτες μεταξύ τους. 

Ανακοίνωση

Από το γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Βαγγέλη Πλεξίδα ανακοινώνεται, ότι οι μετοχές της ομάδας από σήμερα το πρωί είναι στην διάθεση παντός ενδιαφερομένου άνευ τιμής.

Σημείωση:
Δεν συζητάμε για την θέση του προέδρου καθ όσον εδώ και δύο μήνες είναι κενή.

Βαγγέλης Πλεξίδας
   

Τα εισητήρια των Σακαφλιάδων


Σχετικά με την ανακοίνωση των Σακαφλιάδων για τα εισητήρια του αγώνα με τον Θερμαϊκο η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τα εξής:

Η παρούσα διοίκηση τόσο φέτος όσο και τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο πλευρό των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας.
Ότι ζητήθηκε τους το δώσαμε.

Σε ότι αφορά τα εισητήρια των 5 ευρώ που πάντα τους δίδονται, το μόνο που ζητήσαμε ήταν να μην πωλούνται πριν τον αγώνα έξω από το γήπεδο σε φιλάθλους που δεν ανήκουν στον σύνδεσμο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκφραστούν παράπονα από φιλάθλους που πληρώνουν 10 ευρώ σε κάθε αγώνα.

Όπως συμφωνήσαμε, η διάθεση των εισητηρίων στα μέλη του συνδέσμου πρέπει να γίνεται στα γραφεία και να επιστρέφονται 5 ώρες πριν τον αγώνα.

Αυτό δεν έγινε ποτέ.

Για τον αυριανό αγώνα με τον Θερμαϊκό, διοίκηση δεν αρνήθηκε να δώσει εισητήρια στα μέλη του συνδέσμου, αλλά τους ζητήθηκε να τα προμηθεύονται από το ταμείο του γηπέδου έναντι της τιμής των 5 ευρώ πάντα.

Αυτό δεν τους άρεσε και διεφώνησαν.

Εμεις, θέλουμε να στηρίζουν την ομάδα, όχι την διοίκηση.
Δεν είναι σωστό και δεν θα ανεχθούμε κάποιοι εξ αυτών να εκμεταλεύονται τον σύνδεσμο και την ομάδα.


Η απόφαση για αποχή από τον αυριανό αγώνα είναι δικαίωμα τους, θα την κρίνουν όμως τα μέλη τους και ο κόσμος του ΑΟ Τρίκαλα.

Εμείς τους ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και τους θέλουμε κοντά στην ομάδα σε κάθε αγώνα.


ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

   

Ζόραν Μπάμποβιτς στο τιμόνι του ΑΟ Τρίκαλα

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Διαμαντόπουλο και τη έναρξη συνεργασίας με τον Ζόραν Μπάμποβιτς.Εκ της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.

   

Πλεξίδας: Ελληνικό ποδόσφαιρο: Πληρώνεις τη σφαγή σου...

Δήλωση Πλεξίδα και ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη διαιτησία.


Αγανακτισμένος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Πλεξίδας για τη χθεσινή διαιτησία δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Επιτέλους, πρέπει να μπεί ένα τέλος σ' αυτή την ιστορία. Αν θέλουν κάποιοι διοικούντες το ποδόσφαιρο, τα πρωταθλήματα να διεξάγονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο σ'αυτούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


Δεν μπορεί, τα χρήματα που επενδύουμε στο άθλημα αγνοί επενδυτές να κουμαντάρονται από αυτούς που πληρώνουμε να διευθύνουν τους αγώνες (διαιτητές)...


Εκφράζω τις επιφυλάξεις μου αν το πρωτάθλημα τελικά το διοργανώνει η ΕΠΟ η η επιτροπή διαιτησίας. Όσο συνεχίζονται τέτοια φαινόμενα τόσο η κατάσταση θα χειροτερεύει και δεν θα θέλει πλέον κανείς υγιής επιχειρηματίας  να ασχοληθεί και να επενδύσει στο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.

Απαίτησα ίση αντιμετώπιση και όχι εύνοια αλλά διστυχώς παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβα η κατάσταση χειροτερεύει. Ειλικρινά νοιώθω μεγάλη απογοήτευση, επιφυλάσσομαι γαι την συνέχεια..."

Βαγγέλης Πλεξίδας
Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ


Οργή και αγανάκτηση για την διαιτησία Φωτιάδη.


Για ακόμη μια φορά γίναμε θεατές μιας σφαγής στον αγώνα με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαϊδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται.

Πέρα απο το ανύπαρκτο πέναλτι πού καταλογισε ο ανεπαρκής "διαιτητής" Φωτιάδης  και την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή Γιώτα, λίγα λεπτά προ του τέλους έκοψε φάση και σταμάτησε το παιχνίδι σφυρίζοντας τη λήξη πάνω σε προσπάθεια για σουτ (!) απο το φόβο του να μην "αποδράσει"  ο ΑΟΤ με το διπλό.


Θέλοντας να μας "αποτελειώσει" απέβαλλε το ποδοσφαιριστή Τελκίνσκι,ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ήπια για το σφύριγμα.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι οτι αποχωρώντας στο τέλος του αγώνα καταχειροκροτήθηκε ειρωνικά (!) απο τους φιλάθλους των γηπεδούχων.


Η αγανακτησή μας είναι πολύ μεγάλη, δυστυχώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ανθρώπους που κάνουν τα δικά τους "παιχνίδια" και σε καμμιά περίπτωση το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου δεν παίζεται επί ίσοις όροις.

Από την αρχή της σαιζόν είχαμε πει ξεκάθαρα οτι δεν θέλουμε και δεν θα επιδιώξουμε τη εύννοια της διαιτησιας αλλα απαιτούμε ίση αντιμετώπιση.
Δυστυχώς αυτό δεν έγινε γιά ακόμη μία φορά και δεν ξέρουμε τι θά συμβεί στη συνέχεια.

Ο ΑΟΤ θά ζητήσει συνάντηση με τον κύριο Πιλάβιο για να καταθέσει τις ενστάσεις του και τον προβληματισμό του, αλλά και να θέσει το εύλογο ερώτημα "ποιος τελικά κάνει κουμάντο σε αυτό το άθλημα".

Εκ της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
   

«Κροκοδείλια δάκρυα» για τα Τρικαλινά παιδιά...

Για ακόμη μια φορά, ο ΑΟ Τρίκαλα, οι διοικούντες την ΠΑΕ και ειδικά ο μεγαλομέτοχος  Βαγγέλης Πλεξίδας έγιναν αντικείμενο φθηνής κριτικής από άτομα που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται και αγαπούν το ιστορικό σωματείο.

Για ακόμη μια φορά κατηγορηθήκαμε ευθέως όσο αφορά το κεφάλαιο Τρικαλινά παιδιά και για ακόμη μια φορά είδαμε να «χύνονται κροκοδείλια δάκρυα» από μερίδα του τύπου η οποία αποφαίνεται πως δεν έπρεπε να γίνουμε ΠΑΕ αλλά ΤΑΠ(;).

Για ποια "Τρικαλινά" παιδιά μιλάτε κύριοι; Για τους ποδοσφαιριστές που δεν αποσύρουν τις προσφυγές και για χρήματα που τους χρωστούσε η προηγούμενη διοίκηση και που φέρνουν το ίδιο τους το σωματείο στο χείλος του γκρεμού.

Όπως γνωρίζετε άλλωστε η ομάδα μας εξαιτίας αρκετών Τρικαλινών παιδιών κινδυνεύει, καθώς από Δευτέρα η εγγυητική «μπορεί» να βρεθεί στον αέρα.
Η κρίση των Τρικάλων φιλάθλων είναι η καλύτερη και η πλέον αντικειμενική για το συγκεκριμένο θέμα.
Το μόνο που βλάπτουνε τα "Τρικαλινά παιδιά"  και οι "αγαπητικοί" του ΑΟΤ είναι τα Τρίκαλα και μόνο τα Τρίκαλα και όχι τον Βαγγέλη Πλεξίδα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Αφήνουμε τον κόσμο να κρίνει την φθηνή τους κριτική ενώ θα θέλαμε να τονίσουμε πως τους...ευχαριστούμε και για τις συμβουλές περί ΤΑΠ.

Απλά θα έπρεπε κάποιοι να γνωρίζουν πως αν ο ΑΟ Τρίκαλα είχε μετατραπεί σε ΤΑΠ η ομάδα δεν θα υπήρχε από τα Χριστούγεννα.

Για αυτό χρειάζεται λίγο προσοχή στα άρθρα εντυπώσεων.

Από την πλευρά μας τονίζουμε στους φιλάθλους πως κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το σωματείο μας.


Εκ της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ


   

Σελίδα 10 από 13

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ


scorersFacebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE