Επόμενος Αγώνας

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΡΗΣ (ΚΥΠΕΛΟ)

ΤΕΤΑΡΤΗ  27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (20.00)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΕιδήσεις

Πλεξίδας: Ανούσια και κακόβουλα τα δημοσιεύματα...

Τελευταίες Ειδήσεις

-Δηλώσεις Βαγγέλη Πλεξίδα στην ιστοσελίδα μας για την άδικη κριτική που δέχθηκε τις τελευταίες μέρες
-Κριτική χωρίς ουσία από μερικούς
-Ασχοληθείτε με την ομάδα και όχι με μένα
-Σαφές μήνυμα για την συνέχεια.Εγώ, ως εδώ ήμουνα, τώρα ο κόσμος


"Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως αυτές τις μέρες (αμφισβήτησαν το ότι έγιναν πληρωμές) και αμφέβαλαν για πολλοστή φορά για τις προθέσεις μου γι ακόμη μια φορά θα επαναλάβω και ας γίνομαι κουραστικός: Πλεξίδας τέλος.

Δηλαδή πόσες φορές να το πω και με ποιό τρόπο;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την περασμένη εβδομάδα πληρώθηκαν στο ακέραιο 134.700 ευρώ. Αυτό όσο και να μην αρέσει σε μερικούς είναι μια πραγματικότητα. Εξωφλήθηκαν μισθοί και συμβόλαια μέχρι τέλος Μαρτίου. Οι δεσμεύσεις έγιναν πράξη ναι η όχι όπως είχα υποσχεθεί παρ'όλο την δύσκολη οικονομική συγκυρία;

Για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα δέχεται κριτική ένας πρόεδρος που ήταν ακέραιος στις υποσχέσεις του την στιγμή μάλιστα που έχει παραιτηθεί...!

Τελικά τι είναι αυτό που ζητάνε αυτοί που με κρίνουν; Η ομάδα (η μόνη Πανελλαδικά) είναι και ελεύθερη και δεν χρωστάει πουθενά. Άς φέρουν κάποιον μεγαλομέτοχο να επενδύσει στ "μαγαζί γωνία" που λένε... Αν δεν μπορούν, ας πάψουν τουλάχιστον να κάνουν κακόβουλη κριτική στο πρόσωπό μου και ας ασχοληθούν μόνο αγωνιστικά.

(Μιλάω για τα "μυθεύματα που κατασκευάστηκαν και δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες μέρες και προσπαθούν να στρέψουν τον Τρικαλινό φίλαθλο εναντίον μου. Αυτό προσωπικά, δεν τους τιμά...)

Δεν καταλαβαίνουν ότι με το "είδος" της κριτικής που κάνουν αποθαρρύνουν παράγοντες που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά και να επενδύσουν;

Εγώ, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Οι υποσχέσεις μου υλοποιήθηκαν στο ακέραιο. Παίρνω πάνω μου το μερίδιο της όποιας αποτυχίας που μου ανήκει αλλά η κριτική που θα δεχθώ θέλω να είναι δίκαιη και σε συγκρίσημη με όποιους θα συνεχίσουν στο τιμόνι του ΑΟΤ.

Πλέον ο ΑΟ Τρίκαλα είναι η ομάδα της πόλης και ας αποδείξουν οι Τρικαλινοί ότι την θέλουν να αγωνίζεται σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Είναι στο χέρι τους να κάνουν το γήπεδο πραγματικά "έδρα", να αγκαλιάσουν τους ποδοσφαιριστές και να πάρουν την κατηγορία μόνοι τους...

Εγώ απ' την πλευρά μου, σαν απλός φίλαθλος, θα είμαι κοντά στην ομάδα, διότι να είστε σίγουροι για το όποιο αποτέλεσμα πονάω η χαίρομαι πιο πολύ απ' τον καθένα." 

Πληρωμές σήμερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ευχές

Τελευταίες Ειδήσεις


Σε πληρωμή μισθών και συμβολαίων προχώρησε σήμερα ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Πλεξίδας όπως είχε δεσμευτεί άλλωστε κατ' επανάληψη.
Η ενέργεια αυτή να επαναλάβουμε δεν αναιρεί την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς με νέες δηλώσεις του διευκρινίζει πως ίσα ίσα, με την ενέργειά του να εξοφλήσει τους πάντες μέχρι τέλος Μαρτίου είναι μία ακόμη ένδειξη των προθέσεών του.

"Είναι μία ακόμη απόδειξη πως όσα λέω τα τηρώ και η ομάδα παραδίδεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ξεχρεωμένη" μας τόνισε θέλοντας να απαντήσει σε δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα.

Εύχεται επίσης σε όλους "Χρόνια Πολλά", και ειδικότερα στην οικογένεια του ΑΟΤ καλή Ανάσταση...


   

Επιμένει ο Βαγγέλης Πλεξίδας στην απόφασή του...

Τελευταίες Ειδήσεις


Με δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξίδας στην ιστοσελίδα μας εμμένει στη θέση του να παραδώσει τις μετοχές της ομάδας δωρεάν σε όποιον επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα.

Το ότι ο ίδιος παραμένει κοντά στην ομάδα μας διευκρίνησε πως από την στιγμή που κανένας δεν εκδήλωσε την επιθυμία να πάρει την ομάδα δεν είναι δυνατόν αυτή να μένει ακυβέρνητη και με εκρεμμότητες στις υποχρεώσεις πράγμα που είχε επανειλημμένα επισημάνει με δηλώσεις του.


Για τα επεισόδια στην Επανωμή, μας είπε ότι θεωρεί άναδρη και "στημένη" την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του στις εξέδρες του γηπέδου της Επανωμής και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την στάση της αστυνομίας και των παραγόντων της τοπικής ομάδας για την "φιλοξενία".

Επίσης θέλησε να ευχαριστήσει τον πρώην γενικό αρχηγό της ομάδας Θεόδωρο Μακρή ο οποίος όπως τόνισε με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας προφύλαξε τον ίδιο και την οικογένειά του από τους τραμπούκους "φιλάθλους" της Επανωμής, αλλά και για το ότι είναι από τους λίγους που από την αρχή της σεζόν, είναι κοντά στην ομάδα. "Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν" δήλωσε χαρακτηριστικά.Κλείνοντας μας είπε πως θέλει να ευχαριστήσει και τα μέλη της διοίκησης για την συμπαράσταση και καλεί τους φίλους της ομάδας να αγκαλιάσουν τους παίκτες για την συνέχεια και την τελική προσπάθεια.

   

Καταγγελία της ΠΑΕ για τα επεισόδια στην Επανωμή

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάλεσμα στους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την ομάδα στη συνέχεια για την τελική προσπάθεια.


Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία της για την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά παραγόντων και οπαδών της τοπικής ομάδας.

Μετά την επίτευξη του τέρματος για την ομάδα μας, "φίλαθλοι" της Επανωμής, επιτέθησαν κατά των μελών της διοίκησης που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και του μεγαλομετόχου Βαγγέλη Πλεξίδα ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα με την οικογένειά του.
Η επίθεση αυτή έγινε υπό την ανοχή, να μην πούμε προτροπή των διοικούντων της Μακεδονικής ομάδας.

Καταγγέλουμε επίσης την απαθή στάση της αστυνομίας, η οποία παρ' όλο που είχε ειδοποιηθεί για την παρουσία των Τρικαλινών φιλάθλων και παραγόντων στο γήπεδο, παρακολουθούσε από μακρυά τα όσα συνέβησαν.

Γεγονότα σαν αυτά αμαυρώνουν το αθλητικό πνεύμα και οδηγούν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω.


Και εκφράζουμε τον προβληματισμό μας:

Μήπως η συμπεριφορά μας στην φιλόξενη έδρα της ομάδας μας πρέπει να πάψει να είναι τόσο "προστατευτική" για "παράγοντες" σαν αυτούς που δημιούργησαν τα χθεσινά επεισόδια;

Το κλίμα τρομοκρατίας που δημιούργησαν δεν κατάφερε βέβαια να κάμψει το ηθικό των παικτών μας που κατάφεραν με ψυχή να φύγουν από το γήπεδο με την νίκη και τους συγχαίρουμε.Εμείς σαν διοίκηση της ομάδας, κοιτάμε μπροστά, την επόμενη μέρα που θα μας φέρει πιό ψηλά, πιό κοντά στον στόχο που βάλαμε για φέτος.

Σ' αυτή την προσπάθεια, καλούμε όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους να στηρίξουν με την παρουσία τους τους ποδοσφαιριστές, και να δημιουργήσουν από δω και πέρα πύρινη ατμόσφαιρα στο στάδιο.


ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
   

Γ΄ Εθνική - Β' Όμιλος - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Τελευταίες Ειδήσεις

28η αγωνιστική


Η ομάδα μας πήρε το ντέρμπι με την Αναγέννηση Επανομής και ελπίζουν ακόμα για την άνοδο, ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών έφυγε με το «διπλό» από την Θεσσαλονίκη και πλησίασε στον πόντο από την κορυφή, ενώ μία… ανάσα βρίσκεται και η Βέροια.


Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Φωκικός – Βισαλτιακός 1-0
Δόξα Κρ. – Οδ. Αν. Σερρών 0-0
Μακεδονικός – Αν. Γιαννιτσών 1-3
Εθνικός Φιλ. – ΠΑΟΝΕ 2-1
Αν. Επανομής – Τρίκαλα 0-1
Βέροια – Πυρσός Γρ. 2-1
Θερμαϊκός – Κοζάνη 1-1
Ρεπό: Εορδαϊκός
* Το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την Καστοριά δεν έγινε λόγω αποβολής των φιλοξενουμένων.Η βαθμολογία

Ομάδα             Βαθμοί
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ             52
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ           51
ΒΕΡΟΙΑ          50
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 48
ΤΡΙΚΑΛΑ       46
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ       45
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ           42
ΕΘΝ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ            42
ΦΩΚΙΚΟΣ      38
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ           31
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ            29
ΚΟΖΑΝΗ        28
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ.   26
ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ          25
ΠΑΟΝΕ          25
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ             19
ΚΑΣΤΟΡΙΑ     -


Η επόμενη 29η αγωνιστική

Βισαλτιακός - Εορδαικός
Καστοριά - Φωκικός
Αναγ. Γιαννιτσών - Νίκη Βόλου
ΠΑΟΝΕ - Δόξα Κρανούλας
Τρίκαλα - Μακεδονικός
Πυρσός Γρεβενών - Εθνικός Φιλιππιάδας
Κοζάνη- Αναγ. Επανωμής
Βέροια - Θερμαϊκός
Ρεπό: Οδυσσέας Αναγέννησης   

Ζόραν:Με άλλο αέρα για τη συνέχεια...

Τελευταίες Ειδήσεις

Μανουσάκης: Ήρθαμε σε ένα σύλλογο που είναι μεγάλος

Απόλυτα ικανοποιημένος για το σπουδαίο διπλό στην Επανομή  ο τεχνικός του ΑΟΤ, Ζόραν Μπάμποβιτς με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ζόραν Μπάμποβιτς:
«Ήταν ένα ντέρμπι με λίγες φάσεις μπορώ να πω για γκολ. Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που παίξαμε αλλά από την νίκη. Όποια ομάδα έβαζε πρώτη το γκολ θα κέρδιζε. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες, βάλαμε πρώτοι το γκολ και κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι είχαν πολύ μεγάλη θέληση. Αυτή η νίκη μας δίνει άλλο αέρα για την συνέχεια. Καλή συνέχεια στην Επανομή. Μας ενδιαφέρει το επόμενο παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Ο τεχνικός της Επανομής Αλέκος Βοσνιάδης:
«Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έτυχε να κάνουμε την κακή μας εμφάνιση και να χάσουμε ένα παιχνίδι μέσα στην έδρας μας με αποτέλεσμα να μειωθεί η ψαλίδα από τους διώκτες μας. Αυτό μας έριξε την ψυχολογία αλλά έχουμε τα κουράγια σαν ομάδα και θεωρούμε ότι θα ξανασταθούμε στα πόδια μας. Ελπίζουμε τα τελευταία κρούσματα τραυματισμών να σταματήσουν ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε λίγο την ομάδα γιατί όπως πάμε στο τέλος θα μείνουμε και από υλικό. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Στο σημερινό παιχνίδι δεν είχαμε την ηρεμία. Τα Τρίκαλα περνούσαν το χρονικό διάστημα που έπρεπε να πιέσουμε χωρίς μεγάλη πίεση. Να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για τη νίκη τους».


Μανουσάκης: Ήρθαμε σε ένα σύλλογο που είναι μεγάλος    

Την άποψή του ότι τα Τρίκαλα είναι δυνατά και αποφασισμένα για την άνοδο εξέφρασε ο Δήμος Μανουσάκης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΑΟΤ τόνισε:

«Ήτανε σίγουρα μια πολύ σημαντική νίκη καθώς παίζαμε με τον πρωτοπόρο. Ξέρουμε ότι στα παιχνίδια μέχρι το τέλος δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών και ήμασταν αποφασισμένοι να μπούμε και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που ήταν μόνο η νίκη για εμάς. Δόξα το Θεό τα καταφέραμε, κερδίσαμε με δυσκολία το ντέρμπι, είχαμε και το άγχος και μετά από μια καλή εμφάνιση πιστοποιήσαμε ότι είμαστε από τις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο. Αν και είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα στην κρίσιμη καμπή δείχνουμε ότι είμαστε δυνατοί και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου.

Το καλό είναι ότι εκτός από τα καλά αποτελέσματα έχουμε και καλές εμφανίσεις που είναι πολύ σημαντικό. Όλα τα παιδιά ήρθαν με τον στόχο της ανόδου. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Είχαμε και άσχημα αποτελέσματα. Το ξέραμε ότι θα δεχόμασταν κριτική γιατί ήρθαμε σε ένα σύλλογο που είναι μεγάλος και ξέρουμε ότι διψάει ο κόσμος για επιτυχίες και για την άνοδο στην Β΄ Εθνική.


   

Αναγέννηση Επανωμής - ΑΟ Τρίκαλα 0-1

Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκη στην Επανωμή και συνεχίζουμε...

Ένας ΑΟΤ με ψυχή πέρασε και από την καυτή έδρα της Μακεδονικής κωμόπολης.
Χρυσός σκόρερ για την ομάδα μας ο Ενοκ που στο 67ο λεπτο πήρε μια έξυπνη πάσα απο τον Χρυσάφη και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κόσογλου για το 0-1.


Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό


14' Σουτ του Ενοκ, η μπάλα πέρασε άουτ
18' Κιτρινη στον Μανουσάκη
22' Αλλαγή για την Επανωμή. Ο Σακκάς στη θέση του Σαμαρά
28' Φάουλ Δερμιτζόγλου, κεφαλιά του Αποστολίδη, η μπάλα περασε αουτ
46' Αλλαγή για την Επανωμή. Ο Τουμπι στη θέση του Διαμαντιδη
48' Κίτρινη στον Ενοκ


56' Καλή ευκαιρία για την Επανωμή. Φαουλ Δερμιτζόγλου, κεφαλιά Παπατζίκου, σε κόρνερ απέκρουσε ο Τόλιος.

Στη συνέχεια της φάσης, απο το νέο κόρνερ του Δερμιτζόγλου, ο Τουμπι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
59' Απο σέντρα του Μίγνκα, ο Μανουσάκης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ
59' Αλλαγή για τον ΑΟΤ. Στη θέση του Κεραμά, ο Χρυσάφης.
60' Ο Μίνγκας έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή αλλά ο Παπατζίκος τον έκοψε τραβώντας τον με υποψία πέναλτι


64' Κίτρινη κάρτα στον Γιώτα
65' Φάουλ Δερμιτζόγλου, σε κόρνερ έδιωξε ο Τόλιος
66' Κίτρινη κάρτα στον Γκλαμοσακ. Στην εξέλειξη της φάσης, ο Χρυσάφης εκτέλσε το φάουλ αλλά μπλόκαρε ο Κόσογλου
67' Το ΓΚΟΛ για την ομάδα μας. Ο Χρυσάφης για τον Ενοκ, διαγώνιο σουτ με 0-1!!!
69' Μακρινό σουτ του Χουζουνίδη, η μπάλα πέρασε αουτ χωρίς να ανησυχήσει το Τόλιος73' Αλλαγή για την Επανωμή. Ο Αρχοντίδης στη θέση του Θεοδωρίδη
78' Αλλαγή για τον ΑΟΤ. Στη θέση του Μίνγκα, ο Αγγελόπουλος
86' Μακρινό σουτ του Χρυσάφη, η μπάλα έξυσε το οριζόντιο δοκάρι του Κόσογλου
90' Μεγάλη απόκρουση του Τόλιου σε σουτ αντιπάλου ύστερα απο λάθος γύρισμα της τρικαλινής άμυνας, κρατώντας το "μηδεν" για τον ΑΟΤ91' Αλλαγή για τον ΑΟΤ. Στη θέση του Μανουσάκη, ο Φουρτούνης.

Οι συνθέσεις:

Αν. Επανωμής: Κόσογλου, Σαμαράς, Χουζουνίδης, Γκλάμοσακ, Αποστολίδης, Παπατζίκος, Δαμιανίδης, Θεοδωρίδης, Καπούνοβιτς, Δερμιτζόγλου, Πιτσάκας.


ΑΟ Τρίκαλα:
Τόλιος, Γεωργίου, Γιώτας, Θεοδοσιάδης, Κοιλιάρας,Τροίρης, Μίγκας, Σαββίδης, Ενοκ, Μανουσάκης, Κεραμάς.
   

Ανακοίνωση

Δελτία Τύπου

Από το γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Βαγγέλη Πλεξίδα ανακοινώνεται, ότι οι μετοχές της ομάδας από σήμερα το πρωί είναι στην διάθεση παντός ενδιαφερομένου άνευ τιμής.

Σημείωση:
Δεν συζητάμε για την θέση του προέδρου καθ όσον εδώ και δύο μήνες είναι κενή.

Βαγγέλης Πλεξίδας
   

Βαγγέλης Πλεξίδας: Μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν...

Τελευταίες Ειδήσεις

-Πικρία και απογοήτευση από την μη ανταπόκριση του κόσμου στην φετινή προσπάθεια της ομάδας
-Οι απορίες μου είναι πολλές. Αξίζει κάποιος να ασχολείται με τον ΑΟ Τρίκαλα;
-Κι όμως, είμαστε μέσα στους στόχους δηλώνει...Απορία και δυσαρέσκεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για την απουσία του κόσμου στα ματς του ΑΟΤ.
Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας δεν κρύβει το παράπονό του και την πικρία του στο ότι παρόλο που η ομάδα είναι μέσα στους στόχους η συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

Οι δηλώσεις:


Μετά από έναν απολογισμό 8 μηνών φέτος, κατάλαβα ότι η πόλη πραγματικά δε στηρίζει τον ΑΟ Τρίκαλα. Το μόνο που ξέρουν κάποιοι είναι να κάνουν είναι κριτική.

Εντάξει, έγιναν και λάθη, η ομάδα δεν μπόρεσε να πιάσει νωρίς κορυφή.

Μήπως θεωρείτε αποτυχημένη τη χρονιά; Όχι βέβαια. Τα τρίκαλα είναι ακόμη μέσα στους στόχους και η θέση τους δεν είναι εξευτελιστική.
Είμαστε στην 5αδα και αν κοιτάξει κάποιος τα προηγούμενα χρόνια, ποτέ ο ΑΟΤ δεν έχει κάνει το απόλυτο από την Δ' στη Γ' και από την Γ' στη Β'κατηγορία.

Περίμενα κάθε Κυριακή ο κόσμος νάναι στο πλευρό μας.

Πως είναι δυνατόν όμως, μια ομάδα την οποία ανέλαβα την ομάδα πριν από 2,5 χρόνια και έχουν επενδυθεί τόσα χρήματα, ιστορική και με κόσμο και ο κόσμος να μην την στηρίζει;
300 άτομα με τον Θερμαικό είναι κόσμος; Συνολικά τα εισιτήρια που πουλήθηκαν φέτος είναι λιγότερα από οποιαδήποτε ομάδα χωριού, δεν το συζητάμε για πόλη.

Δεν θέλω να στηρίξουν την ομάδα οικονομικά αλλά με την δυναμική τους παρουσία. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που τα εισητήρια έχουν 5 και 10 ευρώ, τα φθηνότερα στην κατηγορία.
Όταν ομάδες Γ’ Εθνικής που εδρεύουν σε χωριά κόβουν 3000 εισιτήρια με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ;

Οι απορίες μου είναι πολλές. Πραγματικά είναι ώρες που αναρωτιέμαι: Αξίζει κάποιος να ασχολείται και να στηρίζει οικονομικά (και μάλιστα με την σημερινή συγκυρία)  ομάδες όπως τα Τρίκαλα;
Και δεν μιλάω μόνο για τον ΑΟΤ.
Δεν είναι δυνατόν, να παίζει ο ΑΣΤ αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κλειστό και να κόβει 1000 εισητήρια. Κάποιος επένδυσε για να δούμε στα Τρίκαλα παίχτες που για να τους δεις, πρέπει να ταξιδέψεις 500 χιλιόμετρα και να πληρώσεις 50 και 80 ευρώ εισητήριο.

Αυτός λοιπόν ο "κάποιος" που λέγεται Πλεξίδας η Γιαννούλας η αύριο μεθαύριο ένας άλλος, θέλουν να δούν τον κόσμο να αγκαλιάζει την ομάδα και όχι να υφίστανται "υψηλή" κριτική από τον καναπέ. Δηλαδή πότε θα βοηθήσουν; Όταν δουν την ομάδα "βγαλμένη";

Αυτό είναι το παράπονό μου και δεν το κρύβω, έχω σκεφθεί μέχρι και...μετακόμιση, τουλάχιστον να ακούσω και κανένα...ευχαριστώ. Και ο νοών, νοείτο...


   

Τα Γιαννιτσά πήραν το ντέρμπι - 1-0 την Επανωμή

Τελευταίες Ειδήσεις


Έπιασαν τον Εορδαϊκό στην δεύτερη θέση.

Ο Εορδαϊκός δεν μπόρεσε να νικήσει την Δόξα Κρανούλας (0-0) στην Πτολεμαϊδα, έχασε έδαφος και νιώθει και την ανάσα της Βέροιας που πλησίασε στον πόντο μετά το 0-2 μέσα στους Νέους Επιβάτες επί του ΠΑΟΝΕ.


Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική

* ΦΩΚΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-1

(48' Τζέκος - 16' Γεωργιάδης)

* ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 0-0

* ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ. - ΕΘΝ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 2-3

(Γαϊδαρτζής, Παυλίδης - Φλορένσιο)

* ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 1-0

(10' Μπογκντάν σουτ)

* ΠΑΟΝΕ - ΒΕΡΟΙΑ 0-2

(24', 41' Καλτσάς κεφ & σουτ)

* ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 2-1

(4' Κεραμάς σουτ, 71' αυτ Παπαδόπουλος - 48' πεν Κουτσουρές)

* ΚΟΖΑΝΗ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0-1

(69' Τζιώρας κεφ)

* ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-3 Α.Α.

ΡΕΠΟ: ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ.Η βαθμολογία

Επανωμή 52
Αν. Γιαννιτσών 48
Εορδαικός 48
Βέροια 47
Μακεδονικός 45
Τρίκαλα 43
Πυρσός Γρεβενών 42
Εθν. Φιλιππιάδας 39
Φωκικός 35
Δόξα Κρανούλας 28
Νίκη Βόλου 28
Κοζάνη 27
Οδ. Αναγέννησης 25
Βισαλτιακός 25
ΠΑΟΝΕ 25
Θερμαϊκός 18
Καστοριά -

Η επόμενη αγωνιστική

Φωκικός - Βισαλτιακός
Νίκη Βόλου - Καστοριά
Δόξα Κρανούλας - Οδ. Αναγέννησης
Μακεδονικός - Αν. Γιαννιτσών
Εθ. Φιλιππιάδας - ΠΑΟΝΕ
Επανωμή - Τρίκαλα
Βέροια - Πυρσός Γρεβενών
Θερμαϊκός - Κοζάνη
Ρεπό Εορδαϊκός   

Ικανοποιημένος ο Μπάμποβιτς από την νίκη

Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Ζόραν Μπάμποβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νίκη,αλλά παράλληλα και προβληματισμένος για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.


Ζόραν Μπάμποβιτς:

«Η ομάδα αλλάζει πρόσωπο σιγά σιγά προς το καλύτερο και είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι αν ήμασταν πιο ήσυχοι και πιο ήρεμοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες που δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν. Άξιζαν την νίκη»


Για το θέμα των χαμένων ευκαιριών σημείωσε: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες σε σχέση με άλλα παιχνίδια αλλά μας λείπει η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Ειδικά οι έμπειροι παίκτες πρέπει να το καταλάβουν και να δουλέψουμε στις προπονήσεις ώστε να το διορθώσουμε».

Τέλος για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με την Επανομή σημείωσε: «Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι, δεν έχουμε άγχος, δεν έχουμε ανησυχία. Θα πάμε στην Επανομή για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια».


Δημήτρης Ηλιόπουλος: «Κατεβήκαμε με καθαρά αγωνιστικούς προσανατολισμούς ώστε να πάρουμε τον βαθμό για να ελπίζουμε σε κάτι στην συνέχεια. Τα Τρίκαλα είναι από τις καλύτερες ομάδες που παίξαμε. Καταφέραμε μέχρι ένα σημείο να κρατήσουμε το Χ αλλά με το αυτογκολ χάσαμε το παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα που είχαν την υπεροχή και κέρδισαν δίκαια. Εμείς μέχρι να μηδενιστούν οι ελπίδες μας θα το παλεύουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο».
Ο παίκτης της ομάδας μας Γιάννης Κοιλιάρας αφιέρωσε την νίκη στον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Πλεξίδα:
«Θέλαμε πολύ την νίκη και την πήραμε. Αφιερώνουμε την νίκη στον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Πλεξίδα που έχει την Πέμπτη την ονομαστική του εορτή».
   

Σελίδα 20 από 53

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ
A/A Ομάδα Βαθμοί
1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
19
2 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
16
3 ΟΦΗ
16
4 ΔΙΑΓΟΡΑΣ
13
5 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
12
6 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
11
7 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
11
8 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
10
9 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
10
10 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
9
11 ΙΩΝΙΚΟΣ
8
12 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
8
13 ΤΡΙΚΑΛΑ
7
14 ΠΙΕΡΙΚΟΣ
7
15 ΒΕΡΟΙΑ
7
16 ΕΘΝΙΚΟΣ 5
17 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4
18 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
4

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιτωλικός - ΑΟΤ 1-0
Αγροτικός Αστέρας - Ηλιούπολη 1-0
Λεβαδειακός - Διαγόρας 0-1
Πιερικός - Εθνικός 1-1
Θρασύβουλος - Ιωνικός 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-1
Δόξα Δράμας - Καλλιθέα 2-0
Βέροια - ΟΦΗ 1-0
Εθνικός Αστέρας - Αν. Καρδίτσας 2-1

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Aγροτικός Αστέρας - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Λεβαδειακός 4-0
Ηλιούπολη - Πιερικός 2-1
Διαγόρας - Θρασύβουλος 0-0
Εθνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3
Ιωνικός - Δόξα Δράμας 0-0
Πανθρακικός - Βέροια 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός Αστέρας 1-0
ΟΦΗ - Αν. Καρδίτσας 2-0


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

Θρασύβουλος - ΑΟΤ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Ηλιούπολη 3-0
Δόξα Δράμας - Διαγόρας 2-0
Βέροια - Εθνικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Ιωνικός 0-0
Καρδίτσα - Πανθρακικός 2-1
ΟΦΗ - Καλλιθέα 0-0
Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0
Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 1-0

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Πιερικός - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Δόξα Δράμας 2-0
Λεβαδειακός - Θρασύβουλος 2-2
Ηλιούπολη - Βέροια 1-0
Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιιάννινα 0-0
Εθνικός - Αν. Καρδίτσας 0-0
Ιωνικός - ΟΦΗ 1-2
Πανθρακικός - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας 1-0

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

ΟΦΗ - Διαγόρας 2-0
Εθνικός Αστέρας - ΑΟΤ 1-0
Παναιτωλικός - Θρασύβουλος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός 3-1
Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός 2-1
Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 0-0
Καρδίτσα - Ηλιούπολη 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός 1-2
Πανθρακικός - Ιωνικός 1-0

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Α.Ο. Τρίκαλα - ΟΦΗ 0-1
Λεβαδειακός - Εθνικός Αστέρας 4-0
Αγροτικός Αστέρας - Καρδίτσα 3-1
Ηλιούπολη - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Πανθρακικός 2-0
Εθνικός - Ιωνικός 1-2
Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
Πιερικός - Βέροια 3-2

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Kαλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 1-2
Πανθρακικός - Α.Ο.Τρίκαλα 0-0
Ιωνικός - Ηλιούπολη 3-0
Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας 1-1
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-0
Καρδίτσα - Πιερικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Θρασύβουλος 1-1
Εθνικός - Διαγόρας 2-4


scorers

6 γκολ: Μπακαγιόκο ( ΠΑΣ Γιάννινα)

4 γκολ:
Zαχαρόπουλος ( Θρασύβουλος)

3 γκολ:
Καραμαλίκης(Παναιτωλικός),   Μαρκόφσκι (Δόξα Δράμας), Γκουέϊ (ΟΦΗ)

2 γκολ
: Κοντογουλίδης ( ΑΟΤ),    Αγρίτης ( ΟΦΗ),  Κυριάκος ( ΠΑΣ Γιάννινα), Χλωρός ( Δόξα Δράμας), Σαϊτιώτης ( Βέροια), Ρομπέρ ( Πανθρακικός),  Λανγκλέ (Θρασύβουλος), Κατσίκης (Θρασύβουλος),   Θεοδωρίδης(Παναιτωλικός),  Διαμάντης (Εθνικός Αστέρας), Aνδράλας ( ΠΑΣ Γιάννινα), Δήμου (Πιερικός), Μπάρκογλου (Λεβαδειακός), Ροντρίγκο (Καρδίτσα), Κάμπας (Ηλιούπολη), Γεωργίου (Διαγόρας), Περέϊρα (Εθνικός), Πουλάκος (Πιερικός), Γκουγκουλιάς ( Πιερικός), Γιακούμπου (ΟΦΗ), Ταραχούλσκι (Διαγόρας), Ουαταρά (Εθνικός), Σαλαμαστράκης (Διαγόρας), Ραονέ (Καρδίτσα), Μαρουκάκης (Καλλιθέα), Στεφανίδης (Αγροτικός Αστέρας), Ντε Φαρία (Ιωνικός), Τζάνης (ΠΑΣ Γιάννινα)

1 γκολ: Βέρτζος ( Δόξα Δράμας),    Ζουρούδης ( Διαγόρας),  Χανιώτης ( Εθνικός) , Γκόγκας ( Εθνικός Αστέρας), Ντοριβάλ (Καρδίτσα),  Σάλτο ( Ιωνικός), Σιαλμάς ( ΠΑΣ Γιάννινα),   Σουλτανίδης ( Πανθρακικός), Γκούνκελ ( Παναιτωλικός),   Νικολόπουλος ( Ηλιούπολη), Ρούσεφ ( ΑΟΤ), Μανουσάκης ( ΑΟΤ) ,Κορακάκης ( Εθνικός),    Φαμπίνιο ( Καλλιθέα), Παπαζούδης ( Θρασύβουλος), Ζώνας ( Θρασύβουλος),   Γεωργιάδης ( Βέροια),   Χατζηρίζος ( Καρδίτσα), Καούνος ( Παναιτωλικός),     Μίνγκας (ΑΟΤ), Ταραλίδης ( Λεβαδειακός), Ουρόσεβιτς (Ηλιούπολη), Αρβανίτης (Ιωνικός),      Παπουλής ( Πανθρακικός), Σίμωσης ( Πανθρακικός), Ουκάρ (ΟΦΗ), Μοσχάκης (Δόξα Δράμας), Ναπολεόνι (Λεβαδειακός), Λόπες (Πανθρακικός),    Βάντερσον ( ΠΑΣ Γιάννινα), Κώτσιος ( ΠΑΣ Γιάννινα), Φρίμπονγκ (Θρασύβουλος), Μουστόγιαννης ( Θρασύβουλος), Ζαχάρια (Λεβαδειακός), Πόποβιτς (Λεβαδειακός), Χασιώτης (Αγροτικός Αστέρας),Σαπάνης (Αγροτικός Αστέρας),Ουέλιγκτον (Αγροτικός Αστέρας), Ηλιόπουλος (Ηλιούπολη),   Άλβες (Ιωνικός),   Κοντέων ( Πιερικός), Σάντσες ( Βέροια), Σαμαράς ( Βέροια), Ζλάτκοβιτς (Διαγόρας) , Στρατάκης (Εθνικός). Κόσουτιτς(Καρδίτσα), Λουάμο (Εθνικός Αστέρας), Ναλμπάντης (Αγροτικός Αστέρας), Σιστόν (Ιωνικός), Βλάχος (Ιωνικός), Κούσας (Παναιτωλικός), Καρακώστας (Δόξα Δράμας)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Λίμα ( Δόξα Δράμας), Κακαράς ( Θρασύβουλος ), Γελαδάρης ( Δόξα Δράμας)
Facebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE