Επόμενος Αγώνας

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΡΗΣ (ΚΥΠΕΛΟ)

ΤΕΤΑΡΤΗ  27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (20.00)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΕιδήσεις

Βαγγέλης Πλεξίδας : «Ο πήχης ανέβηκε ψηλά»

Τελευταίες Ειδήσεις

Στον απόηχο της γενικής συνέλευσης του ΑΟΤ, ο Βαγγέλης Πλεξίδας δηλώνει τα παρακάτω:

« Ξημέρωσε μια άλλη μέρα για την ομάδα των Τρικάλων. Ο πήχης ανέβηκε ψηλά με βάση και τους στόχους που βάζουμε αλλά και το μετοχικό κεφάλαιο του 1 εκ. ευρώ που αποφασίσαμε. Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα με τέτοιο μετοχικό κεφάλαιο στην κατηγορία. Στην επόμενη μέρα μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά και όλοι όσοι θα εμπλακούμε αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν ανακοινώσεις για τον αγωνιστικό μας προγραμματισμό με την ανακοίνωση του νέου προπονητή αλλά και των πρώτων μεταγραφικών αποκτημάτων. Έχουμε ήδη ετοιμάσει το έδαφος για αυτούς τους στόχους. Η άνοδος για τα Τρίκαλα στη Β΄ Εθνική θα είναι ο ένας και μοναδικός στόχος και θέλουμε τη βοήθεια όλων.
Ένα μεγάλο ποσό που ανέρχεται στις 700.000 ευρώ για την αγορά των μετοχών έχει ήδη καλυφθεί.
Κάνουμε άνοιγμα σε όλους τους Τρικαλινούς επιχειρηματίες, αλλά και στον απλό φίλαθλο να αγοράσουν έστω και από μια μετοχή για να δείξουν την συμπαράσταση τους στην ομάδα και να είναι μαζί μας. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Όποιος είναι κοντά μας όσες μετοχές και να αγοράσει θα έχει τα ίδια δικαιώματα και λόγο στην ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι να μην ανησυχούν στόχος μας είναι ένας ΑΟΤ ισχυρός γι΄ αυτό ασχολούμαστε και επιδιώκουμε το μέγιστο καλό για την ομάδα μας. Καλούμε όλους να συνδράμουν στην αγορά έστω και μιας μετοχής για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο Α.Ο. Τρίκαλα»


 

ΠΑΕ ο ΑΟΤ με 1εκ. ευρώ Μ.Κ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Ο. Τρίκαλα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων παρουσία αυτή τη φορά πολλών μελών του συλλόγου.
Πρόεδρος της συνέλευσης ήταν ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Παιδής .
Αποφασίστηκε η μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ με μετοχικό κεφάλαιο 1 εκ. ευρώ και τιμή κάθε μετοχής 50 ευρώ. Ορίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από πέντε μέλη η οποία θα προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες για την μετατροπή του ΑΟΤ σε ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρία και θα ασκήσει προσωρινή διοίκηση για το επόμενο διάστημα. Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετοχοποίησης. Η επιτροπή αποτελείται από τους κ.κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, Δημήτρη Βράκα, Ιωάννη Βράκα, Θεόδωρο Ντίμτσα και Δημήτρη Χατζηγάκη.
Στα της διαδικασίας της γενικής συνέλευσης ξεχώρισε η πρόταση την οποία κατέθεσαν ο Βαγγέλης Πλεξίδας και ο πρώην πρόεδρος Σάκης Καρατζούνης να ηγηθούν της οικονομικής προσπάθειας με τον κ. Πλεξίδα να δηλώνει πως μπορεί να καλύψει το πλειοψηφικό πακέτο και τον κ. Καρατζούνη να λέει πως θέλει μόνο να βοηθήσει οικονομικά και δεν επιθυμεί να είναι ούτε πρόεδρος ούτε να φαίνεται στη διοίκηση. Αναμένεται να υπάρξουν πάντως και άλλες ζυμώσεις αυτή την εβδομάδα και να εισχωρήσουν και 1-2 ακόμη επιχειρηματίες στα διοικητικά της ομάδας για να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Η ομάδα των Τρικάλων ξεκινά από σήμερα έναν αγώνα δρόμου και για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι να αρχίσει να τρέχει τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

   

Επαναληπτική συνέλευση

Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων η επαναληπτική γενική συνέλευση των μελών του Α.Ο. Τρίκαλα. Τα θέματα τα οποία θα απασχολήσουν τη  συνέλευση είναι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και η απόφαση για μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ. Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να βρεθούν στη συνέλευση και να παρθούν οι αποφάσεις οι οποίες και θα κρίνουν το νέο διοικητικό καθεστώς της Τρικαλινής ομάδας.
   

Αναβλήθηκε η συνέλευση

Τελευταίες Ειδήσεις

Δεν υπήρξε  απαρτία των  μελών της ομάδας του ΑΟΤ στην έκτακτη γενική συνέλευση της Δευτέρας και έτσι αυτή ορίστηκε εκ νέου για την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων με τα ίδια θέματα.
   

Κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του ΑΟΤ

Τελευταίες ΕιδήσειςΑπό την διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να δώσουν την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στην έκτακτη γενική συνέλευση της Δευτέρας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων και ώρα 9 το βράδυ.
Ο ΑΟΤ  αλλάζει σελίδα και σε διοικητική δομή και όλοι μαζί θα αποφασίσουμε για τη νέα μορφή που θα πάρει η διοίκηση της ομάδας μας.
Η ομάδα σας χρειάζεται όλους να είστε κοντά στις εξελίξεις και να συμμετέχετε στις αποφάσεις οι οποίες θα παρθούν μέσα από την συνέλευση.
Η νέα διοίκηση η οποία θα προκύψει χρειάζεται  την   εντολή των μελών της ομάδας καθώς μόνο ενωμένοι  θα προχωρήσουμε για έναν ΑΟΤ πιο ισχυρό και πιο ανταγωνιστικό.  Η διοίκηση χρειάζεται την στήριξη των μελών και των φιλάθλων του ιστορικού μας συλλόγου.
Στηρίξτε όλοι τη νέα προσπάθεια. H παρουσία όλων θα δώσει ώθηση  και κουράγιο στη νέα διοίκηση να προχωρήσει δυναμικά.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ
   

Τέλος σεζόν

Τελευταίες Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκαν  σήμερα Τετάρτη  με την τελευταία    προπόνηση για τη φετινή σεζόν οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας των Τρικάλων. Οι παίκτες και ο προπονητής Νίκος Χατζηκυριακίδης βρίσκονται σε διακοπές μετά την σημερινή προπόνηση.
Μετά την Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας όπου θα αποφασιστεί η μετατροπή του συλλόγου σε ΤΑΠ ή ΠΑΕ θα αρχίσουν να δρομολογούνται τα θέματα τα οποία θα απασχολήσουν τη διοίκηση και αναμένονται ανακοινώσεις για ζητήματα προπονητή, ξεκαθάρισμα έμψυχου δυναμικού, μεταγραφές και προετοιμασία της ομάδας ενόψει Γ΄ Εθνικής.
   

Οι συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα

Τελευταίες Ειδήσεις

Συνολικά 27 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για τον Α.Ο. Τρίκαλα την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε ενώ δεν έπαιξαν καθόλου τρεις ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι δύο είναι τερματοφύλακες.
Τα περισσότερα ματς έπαιξε ο Μπαντάς αφού συμμετείχε στα 32 από τα 34 παιχνίδια. Ακολούθησε ο νεαρός Γεωργίου με 31 συμμετοχές ενώ σε 30 αγώνες έπαιξαν ο τερματοφύλακας Νικολαϊδης και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βαγγέλης Τσιούκας. Αναλυτικά οι συμμετοχές των παικτών του ΑΟΤ στο πρωτάθλημα που τελείωσε:

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: 30 αγώνες-2650΄ λεπτά συμμετοχής
ΖΑΦΕΙΡΗΣ: 4 αγώνες-320΄ λεπτά συμμετοχής
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ: -
ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ: -
ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ: 14 αγώνες-960΄λεπτά συμμετοχής
ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ: 5 αγώνες-183΄λεπτά συμμετοχής
ΜΠΑΛΑΦΑΣ: -
ΤΕΝΤΟΛΟΥΡΗΣ: 26 αγώνες-1676΄λεπτά συμμετοχής
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ: 10 αγώνες-367΄λεπτά συμμετοχής
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: 16 αγώνες-1314΄λεπτά συμμετοχής
ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ: 17 αγώνες-831΄λεπτά συμμετοχής
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ: 10 αγώνες-821΄ λεπτά συμμετοχής
ΣΚΡΕΚΑΣ: 5 αγώνες-219΄λεπτά συμμετοχής
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ: 12 αγώνες-758΄λεπτά συμμετοχής
ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΚΗΣ: 15 αγώνες-990΄λεπτά συμμετοχής
ΓΑΪΔΑΡΤΖΗΣ: 10 αγώνες-359΄λεπτά συμμετοχής
ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ: 28 αγώνες-2308΄λεπτά συμμετοχής
ΓΕΩΡΓΙΟΥ: 31 αγώνες-2706΄λεπτά συμμετοχής
ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: 30 αγώνες-2347΄λεπτά συμμετοχής
ΜΟΥΡΚΑΚΗΣ: 18 αγώνες-1438΄λεπτά συμμετοχής
ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: 28 αγώνες-2306΄λεπτά συμμετοχής
ΚΟΤΣΙΝΑΣ: 22 αγώνες-1647΄λεπτά συμμετοχής
ΣΑΒΒΙΔΗΣ: 13 αγώνες-960΄λεπτά συμμετοχής
ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ: 21 αγώνες-762΄ λεπτά συμμετοχής
ΜΠΑΝΤΑΣ: 32 αγώνες-2790΄λεπτά συμμετοχής
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ: 7 αγώνες-356΄λεπτά συμμετοχής
ΤΣΟΥΚΛΗΣ: 26 αγώνες-2074΄λεπτά συμμετοχής
ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ: 25 αγώνες-1391΄λεπτά συμμετοχής
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ: 4 αγώνες-192΄λεπτά συμμετοχής
ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ: 2 αγώνες-65΄λεπτά συμμετοχής
   

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

Τελευταίες Ειδήσεις


Των μελών του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ που εδρεύει στα Τρίκαλα και επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 2, σε έκτακτη Γενική συνέλευση.

Με την υπ’αριθ. 38/18-5-09 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ, καλούνται σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό, τα μέλη του παραπάνω σωματείου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, Ασκληπιού 22, στις 25/5/09, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 για λήψη αποφάσεων με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1.    Διοικητικός Απολογισμός

2.    Οικονομικός Απολογισμός

3.    Απόφαση της Γ.Σ για μετατροπή του σωματείου σε Π.Α.Ε ή Τ.Α.Π λόγω της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

4.    Διάφορα θέματα

Στις εργασίες της έκτακτης γενικής συνέλευσης του ΑΟ Τρίκαλα μπορούν να λάβουν μέρος τα μέλη του σωματείου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα.Για το ΔΣ του Α.Ο Τρίκαλα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΤΑΜΗΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
   

Ρεκόρ βαθμών και στατιστικών

Τελευταίες Ειδήσεις

Οι 90 πόντοι που συγκέντρωσε φέτος η ομάδα των Τρικάλων αποτελούν ρεκόρ βαθμών γι΄ αυτή σε όλες τις κατηγορίες τις οποίες έχει αγωνιστεί   κατά το παρελθόν δηλαδή σε Α΄,Β΄,Γ΄ και Δ΄ Εθνική.
Στο φετινό πρωτάθλημα και στους 10 ομίλους τους περισσότερους βαθμούς πήρε ο Ασπρόπυργος με 92 στον 7ο όμιλο , ακολούθησαν τα Τρίκαλα με 90 στον 4ο όμιλο και ο Παναιγιάλειος μάζεψε 74 πόντους στον 6ο όμιλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Τρικάλων στους 17 αγώνες του Β΄ γύρου είχε ισάριθμες νίκες. ΄

Άλλα στατιστικά στοιχεία

•    Σε 34 αγωνιστικές η ομάδα των Τρικάλων είχε απολογισμό 29 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
•    Σημείωσε 94 γκολ και δέχθηκε 9.
•    Έβαζε κατά μέσο όρο πάνω από δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι.
•    Στον Α΄ γύρο η ομάδα δέχθηκε 7 γκολ και στον Β΄ γύρο μόλις 2 γκολ.
•    Πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Βαγγέλης Τσιούκας με 24 γκολ. Ακολούθησε ο Βαγγέλης Διαμάντης με 11 και ο Θανάσης Σαλταπίδας με 6 γκολ.
•    Τα Τρίκαλα είχαν την καλύτερη επίθεση σε όλους τους ομίλους της Δ΄ Εθνικής και την καλύτερη άμυνα επίσης σε όλους τους ομίλους ενώ είναι και η μοναδική ομάδα  που δέχθηκε μονοψήφιο αριθμό γκολ.
•    Ο ΑΟΤ δεν έχασε κανένα παιχνίδι στα Τρίκαλα καθώς είχε 16 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα εντός έδρας 55 υπέρ και 4 κατά.
•    Εκτός έδρας ο απολογισμός ήταν 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και τέρματα 39 υπέρ και 5 κατά.
•    Η μεγαλύτερη προσέλευση θεατών τη σεζόν που τελείωσε ήταν στον αγώνα Τρίκαλα-Τύρναβος που έφτασε τις 4000.


   

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Τελευταίες Ειδήσεις

Η διοίκηση του ΑΟΤ   ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα και χειροκρότησαν την ομάδα την Κυριακή στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ευχαριστεί επίσης τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους  και τη   συμπαράστασή τους  σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας  που με πείσμα και αγωνιστικότητα πετύχανε την άνοδο. 
Συγχαίρει  τους  προπονητές Δημήτρη Νόλη, Βασίλη Σιούτα, Βάιο Καραγιάννη και Νίκο Χατζηκυριακίδη, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά  στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την ομάδα   την αγωνιστική αυτή περίοδο.
Ένα «ευχαριστώ» στους μεγάλους χορηγούς    το εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ, την εταιρία ΑΓΡΟΠΛΑΝ, την εταιρία Αυτοκινήτων Majesty, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, τα σούπερ μάρκετ ΑΓΟΡΑ, το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών ΜΟΚΚΑΣ, το εμπορικό κατάστημα CLAVIANO, το δίκτυο μεταφραστικών κέντρων ΕΡΜΗΝΕΙΑ, το κατάστημα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα καταστήματα και τις εταιρίες που υποστήριξαν την προσπάθειά μας με διαφημιστικές πινακίδες στο στάδιο .
Ευχαριστεί τους Υπουργούς   κ.κ. Χατζηγάκη και Λέγκα για τη συμπαράσταση και τη βοήθειά τους στην ομάδα.
Ευχαριστεί τους Βουλευτές και τα πολιτικά πρόσωπα του Νομού.
Ευχαριστεί το Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη και τους Νομαρχιακούς συμβούλους για τη βοήθειά τους αλλά και τη συχνή τους παρουσία στους αγώνες.
Ευχαριστεί το Δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο και τους Δημοτικούς συμβούλους για τη συμβολή τους, τη συνεργασία τους και την παρουσία τους επίσης στους αγώνες.
Ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων καθώς φέτος δεν σημειώθηκε το παραμικρό στο στάδιο και όλα κύλησαν ομαλά.
Ευχαριστεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  για την σημαντική τους συμβολή στη φετινή πορεία του συλλόγου .
Ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους των ερασιτεχνικών σωματείων  του Νομού οι οποίοι είναι κοντά στον ΑΟΤ   και προσπαθούν για το καλύτερο του Τρικαλινού ποδοσφαίρου.
Ευχαριστεί τον σύνδεσμο φιλάθλων «Σακαφλιάδες» για την συμπαράσταση στην ομάδα.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.   

Εικόνες από τη γιορτή της ανόδου

Τελευταίες Ειδήσεις

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων καθώς διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία και φίλαθλοι του ΑΟΤ γιόρτασαν την επάνοδό της ομάδας δύο χρόνια μετά στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Αρκετοί ήταν και οι επίσημοι στο Τρικαλινό στάδιο. Ο Υφυπουργός Οικονομίας Νίκος Λέγκας, ο Νομάρχης Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι φορέων τίμησαν με την παρουσία τους την λιτή γιορτή της επανόδου της Τρικαλινής ομάδας.
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο γνωστός προπονητής Γιώργος Βαζάκας αλλά και ο Γενικός Αρχηγός του Άρη Θεσσαλονίκης Γιώργος Κολτσίδας.
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο επικεφαλής της διοίκησης της ομάδας  Βαγγέλης Πλεξίδας αλλά και όλα τα διοικητικά στελέχη του ΑΟΤ όπως ο Γιώργος Γαντζούλας, ο Νίκος Γαλανακόπουλος και οι υπόλοιποι της διοίκησης.
Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλε φέτος και όλοι εύχονται ο ΑΟΤ να ξαναγίνει η μεγάλη ομάδα του ένδοξου παρελθόντος.
   

Σελίδα 42 από 53

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ
A/A Ομάδα Βαθμοί
1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
19
2 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
16
3 ΟΦΗ
16
4 ΔΙΑΓΟΡΑΣ
13
5 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
12
6 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
11
7 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
11
8 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
10
9 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
10
10 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
9
11 ΙΩΝΙΚΟΣ
8
12 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
8
13 ΤΡΙΚΑΛΑ
7
14 ΠΙΕΡΙΚΟΣ
7
15 ΒΕΡΟΙΑ
7
16 ΕΘΝΙΚΟΣ 5
17 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4
18 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
4

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιτωλικός - ΑΟΤ 1-0
Αγροτικός Αστέρας - Ηλιούπολη 1-0
Λεβαδειακός - Διαγόρας 0-1
Πιερικός - Εθνικός 1-1
Θρασύβουλος - Ιωνικός 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-1
Δόξα Δράμας - Καλλιθέα 2-0
Βέροια - ΟΦΗ 1-0
Εθνικός Αστέρας - Αν. Καρδίτσας 2-1

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Aγροτικός Αστέρας - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Λεβαδειακός 4-0
Ηλιούπολη - Πιερικός 2-1
Διαγόρας - Θρασύβουλος 0-0
Εθνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3
Ιωνικός - Δόξα Δράμας 0-0
Πανθρακικός - Βέροια 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός Αστέρας 1-0
ΟΦΗ - Αν. Καρδίτσας 2-0


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

Θρασύβουλος - ΑΟΤ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Ηλιούπολη 3-0
Δόξα Δράμας - Διαγόρας 2-0
Βέροια - Εθνικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Ιωνικός 0-0
Καρδίτσα - Πανθρακικός 2-1
ΟΦΗ - Καλλιθέα 0-0
Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0
Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 1-0

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Πιερικός - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Δόξα Δράμας 2-0
Λεβαδειακός - Θρασύβουλος 2-2
Ηλιούπολη - Βέροια 1-0
Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιιάννινα 0-0
Εθνικός - Αν. Καρδίτσας 0-0
Ιωνικός - ΟΦΗ 1-2
Πανθρακικός - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας 1-0

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

ΟΦΗ - Διαγόρας 2-0
Εθνικός Αστέρας - ΑΟΤ 1-0
Παναιτωλικός - Θρασύβουλος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός 3-1
Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός 2-1
Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 0-0
Καρδίτσα - Ηλιούπολη 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός 1-2
Πανθρακικός - Ιωνικός 1-0

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Α.Ο. Τρίκαλα - ΟΦΗ 0-1
Λεβαδειακός - Εθνικός Αστέρας 4-0
Αγροτικός Αστέρας - Καρδίτσα 3-1
Ηλιούπολη - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Πανθρακικός 2-0
Εθνικός - Ιωνικός 1-2
Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
Πιερικός - Βέροια 3-2

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Kαλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 1-2
Πανθρακικός - Α.Ο.Τρίκαλα 0-0
Ιωνικός - Ηλιούπολη 3-0
Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας 1-1
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-0
Καρδίτσα - Πιερικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Θρασύβουλος 1-1
Εθνικός - Διαγόρας 2-4


scorers

6 γκολ: Μπακαγιόκο ( ΠΑΣ Γιάννινα)

4 γκολ:
Zαχαρόπουλος ( Θρασύβουλος)

3 γκολ:
Καραμαλίκης(Παναιτωλικός),   Μαρκόφσκι (Δόξα Δράμας), Γκουέϊ (ΟΦΗ)

2 γκολ
: Κοντογουλίδης ( ΑΟΤ),    Αγρίτης ( ΟΦΗ),  Κυριάκος ( ΠΑΣ Γιάννινα), Χλωρός ( Δόξα Δράμας), Σαϊτιώτης ( Βέροια), Ρομπέρ ( Πανθρακικός),  Λανγκλέ (Θρασύβουλος), Κατσίκης (Θρασύβουλος),   Θεοδωρίδης(Παναιτωλικός),  Διαμάντης (Εθνικός Αστέρας), Aνδράλας ( ΠΑΣ Γιάννινα), Δήμου (Πιερικός), Μπάρκογλου (Λεβαδειακός), Ροντρίγκο (Καρδίτσα), Κάμπας (Ηλιούπολη), Γεωργίου (Διαγόρας), Περέϊρα (Εθνικός), Πουλάκος (Πιερικός), Γκουγκουλιάς ( Πιερικός), Γιακούμπου (ΟΦΗ), Ταραχούλσκι (Διαγόρας), Ουαταρά (Εθνικός), Σαλαμαστράκης (Διαγόρας), Ραονέ (Καρδίτσα), Μαρουκάκης (Καλλιθέα), Στεφανίδης (Αγροτικός Αστέρας), Ντε Φαρία (Ιωνικός), Τζάνης (ΠΑΣ Γιάννινα)

1 γκολ: Βέρτζος ( Δόξα Δράμας),    Ζουρούδης ( Διαγόρας),  Χανιώτης ( Εθνικός) , Γκόγκας ( Εθνικός Αστέρας), Ντοριβάλ (Καρδίτσα),  Σάλτο ( Ιωνικός), Σιαλμάς ( ΠΑΣ Γιάννινα),   Σουλτανίδης ( Πανθρακικός), Γκούνκελ ( Παναιτωλικός),   Νικολόπουλος ( Ηλιούπολη), Ρούσεφ ( ΑΟΤ), Μανουσάκης ( ΑΟΤ) ,Κορακάκης ( Εθνικός),    Φαμπίνιο ( Καλλιθέα), Παπαζούδης ( Θρασύβουλος), Ζώνας ( Θρασύβουλος),   Γεωργιάδης ( Βέροια),   Χατζηρίζος ( Καρδίτσα), Καούνος ( Παναιτωλικός),     Μίνγκας (ΑΟΤ), Ταραλίδης ( Λεβαδειακός), Ουρόσεβιτς (Ηλιούπολη), Αρβανίτης (Ιωνικός),      Παπουλής ( Πανθρακικός), Σίμωσης ( Πανθρακικός), Ουκάρ (ΟΦΗ), Μοσχάκης (Δόξα Δράμας), Ναπολεόνι (Λεβαδειακός), Λόπες (Πανθρακικός),    Βάντερσον ( ΠΑΣ Γιάννινα), Κώτσιος ( ΠΑΣ Γιάννινα), Φρίμπονγκ (Θρασύβουλος), Μουστόγιαννης ( Θρασύβουλος), Ζαχάρια (Λεβαδειακός), Πόποβιτς (Λεβαδειακός), Χασιώτης (Αγροτικός Αστέρας),Σαπάνης (Αγροτικός Αστέρας),Ουέλιγκτον (Αγροτικός Αστέρας), Ηλιόπουλος (Ηλιούπολη),   Άλβες (Ιωνικός),   Κοντέων ( Πιερικός), Σάντσες ( Βέροια), Σαμαράς ( Βέροια), Ζλάτκοβιτς (Διαγόρας) , Στρατάκης (Εθνικός). Κόσουτιτς(Καρδίτσα), Λουάμο (Εθνικός Αστέρας), Ναλμπάντης (Αγροτικός Αστέρας), Σιστόν (Ιωνικός), Βλάχος (Ιωνικός), Κούσας (Παναιτωλικός), Καρακώστας (Δόξα Δράμας)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Λίμα ( Δόξα Δράμας), Κακαράς ( Θρασύβουλος ), Γελαδάρης ( Δόξα Δράμας)
Facebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE