Επόμενος Αγώνας


Α.Ο.Τ.- ΒΕΡΟΙΑ ( 3 μ.μ. )

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΕιδήσεις

Πανέτοιμοι και με κόσμο

Τελευταίες Ειδήσεις

Με την συμπαράσταση των Τρικαλινών φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να προσέλθουν στο στάδιο της πόλης μας ο Α.Ο. Τρίκαλα υποδέχεται αύριο Κυριακή 12 Απριλίου στις 17.00 το γειτονικό σωματείο του Α.Ο. Καρδίτσας με στόχο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στο αγωνιστικό μέρος μόνος ένας παίκτης θα απουσιάσει από τον αγώνα. Πρόκειται για τον Στάθη Στεφανίδη ο οποίος έχει να εκτίσει μια ακόμη αγωνιστική τιμωρίας από κάρτες. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Χατζηκυριακίδης έχει επιλέξει 20 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα ανακοινώσει τους 18 πριν από την αναμέτρηση.

Βραβεύσεις σε Καλαντζή και Μπεβενίου

Πριν από την έναρξη του αγώνα η ομάδα θα τιμήσει δύο από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της όλων των εποχών οι οποίοι δόξασαν τη φανέλα της ομάδας.
Πρόκειται για τον Σωτήρη Καλαντζή και τον Παύλο Μπεβενίου με αφορμή το γεγονός ότι οι δύο αυτοί βετεράνοι παίκτες συμπεριλήφθηκαν ανάμεσα στους 500 καλύτερους ποδοσφαιριστές  στο βιβλίο του ΠΣΑΠ “Οι κορυφαίοι των γηπέδων”.

Φθηνά εισιτήρια

Σε μια προσπάθεια να παρακολουθήσουν τον αγώνα όσο περισσότεροι φίλαθλοι γίνεται η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε όπως όλα τα εισιτήρια να κοστίζουν 5 ευρώ. Ο σύνδεσμος των “Σακαφλιάδων” έλαβε ακόμη πιο φθηνά εισιτήρια ενώ μοιράστηκαν και προσκλήσεις σε μαθητές και μαθήτριες σχολείων της πόλης. 

20 παίκτες στην αποστολή

Τελευταίες Ειδήσεις

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου η οποία περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Τρικάλων ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Α.Ο. Καρδίτσας. Θα απουσιάσει ο Στάθης Στεφανίδης, ενώ εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Βαγγέλης Τσιούκας και τίθεται στην διάθεση του προπονητή της ομάδας. Στην αποστολή για τον προσεχή αγώνα ο Νίκος Χατζηκυριακίδης επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Νικολαϊδης, Μπαλάσκας, Μουρκάκης, Μπαντάς, Κακαζούκης, Αντωνιάδης, Παπαστεριάδης, Κοτσίνας, Γεωργίου, Τσιούκας Ανδρ., Τεντολούρης, Καλόγηρος, Τσούκλης, Διαμάντης, Ντάμτσιος,Τσιούκας Ευαγ., Καραϊσκος,Σαββίδης,Σαλταπίδας,Μπαλάφας.
   

Ο ΑΟΤ τιμά Καλαντζή και Μπεβενίου

Τελευταίες Ειδήσεις

Η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα πριν από την έναρξη του Κυριακάτικου αγώνα με τον Α.Ο. Καρδίτσας θα τιμήσει με αναμνηστικές πλακέτες δύο από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος οι οποίοι φόρεσαν την φανέλα της ομάδας και διακρίθηκαν ιδιαίτερα προσφέροντας όπως και πολλοί άλλοι παίκτες πάρα πολλά στον ιστορικό μας σύλλογο.
Πρόκειται για τον Σωτήρη Καλαντζή και τον Παύλο Μπεβενίου οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στους 500 κορυφαίους ποδοσφαιριστές Έλληνες και ξένους στο βιβλίο του ΠΣΑΠ “Οι κορυφαίοι των γηπέδων”.
Η διοίκηση της ομάδας θα έχει την μεγάλη ευχαρίστηση να προβεί σε αυτή την κίνηση σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς των δύο αυτών ποδοσφαιριστών.
Έχει κληθεί να παραβρεθεί σύσσωμος ο σύνδεσμος των βετεράνων παικτών του Α.Ο. Τρίκαλα στην τιμητική αυτή διάκριση των δύο μελών του αλλά και για να παρακολουθήσει μαζί με όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους τον αγώνα της ομάδας μας.
   

Μοιράστηκαν προσκλήσεις σε μαθητές

Τελευταίες Ειδήσεις

Ποδοσφαιριστές της ομάδας των Τρικάλων συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό  του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Τζώρτζη επισκέφτηκαν σήμερα το 2ο-3ο και 7ο Λύκειο και μοίρασαν προσκλήσεις στους μαθητές και τις μαθήτριες για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Α.Ο. Καρδίτσας. Η υποδοχή της αντιπροσωπείας της ομάδας ήταν θερμή και από τους καθηγητές και από τους μαθητές και όλοι ευχήθηκαν η ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου.
   

Αναβολή εκδίκασης ένστασης

Τελευταίες Ειδήσεις

Αναβλήθηκε για τις 23 Απριλίου η εκδίκαση της ένστασης του ΑΟΤ για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της Ιτέας στον αγώνα των δύο ομάδων που έγινε στις 29 Μαρτίου στο γήπεδο της Ιτέας.
   

Άπαντες παρόντες

Τελευταίες Ειδήσεις

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία των παικτών των Τρικάλων για τον ερχόμενο αγώνα με τον Α.Ο. Καρδίτσας.
Άπαντες ήταν στην προπόνηση της ομάδας και συμμετείχαν με μεγάλη διάθεση στο προπονητικό πρόγραμμα το οποίο είχε αρκετά πράγματα από ασκήσεις τακτικής, πολλά σουτ, κομπίνες στημένες φάσεις και ένα διπλό με αρκετές οδηγίες προς τους παίκτες από τον προπονητή Νίκο Χατζηκυριακίδη.
Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο τις προπονήσεις της για τον αγώνα που ακολουθεί και όλοι αισιοδοξούν με την μεγάλη συμπαράσταση και των Τρικαλινών φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να προσέλθουν στα στάδιο πως θα επιτευχθεί η πολυπόθητη νίκη.
   

Επισκέψεις στα σχολεία

Τελευταίες Ειδήσεις

Το πρόγραμμα επισκέψεων σε σχολεία των Τρικάλων θα συνεχίσει και αύριο ο ΑΟ Τρίκαλα  εν όψει του αγώνα με τον ΑΟ Καρδίτσας. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μαζί με τον γενικό αρχηγό Γιάννη Τζώρτζη θα επισκεφθούν το 3ο, το 2ο και το 7ο Λύκειο Τρικάλων και θα δώσουν στους μαθητές και τις μαθήτριες προσκλήσεις για τον αγώνα της Κυριακής.
   

Απ. Τεντολούρης: " Έχουμε το αβαντάζ"

Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ταλαντούχος Τρικαλινός ποδοσφαιριστής Αποστόλης Τεντολούρης μίλησε στην σελίδα του ΑΟΤ  για την συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να παραβρεθεί στο γήπεδο: «Απέμειναν ακόμη πέντε δύσκολα παιχνίδια. Το καθένα έχει και τις ιδιαιτερότητες του και θα πρέπει να τα κοιτάξουμε ξεχωριστά. Μετά την νίκη στο Μαρτίνο και το στραβοπάτημα του Τυρνάβου περάσαμε ξανά στην πρώτη θέση και αυτό μας δίνει ψυχολογικό αβαντάζ. Το παιχνίδι της Κυριακής με την Καρδίτσα είναι δύσκολο και θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Θα ήθελα και εγώ και οι συμπαίκτες μου να καλέσουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο έτσι ώστε να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους να φτάσουμε στη νίκη και στο τέλος να κερδίσουμε την άνοδο».
   

Δικαστική δικαίωση για ΑΟΤ

Τελευταίες Ειδήσεις

Εκδόθηκε η απόφαση 97/2009 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων που αφορούσε   ανακοπή του ΑΟΤ κατά της ΠΑΛΛΑΣ ΕΠΕ. Την ομάδα εκπροσώπησε ο Νομικός κ. Δημήτρης Κοντογιάννης.
Η υπόθεση αφορούσε μια επιταγή ύψους 197.500 ευρώ της Εθνικής Τράπεζας.
Με την απόφαση αυτή το δικαστήριο δέχτηκε την   ανακοπή του Α.Ο.Τρίκαλα και ακύρωσε την υπ. αρ. 33/2008 διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων η οποία εκδόθηκε από την ΠΑΛΛΑΣ ΕΠΕ σε βάρος του Α.Ο. Τρίκαλα.

Επίσης εκδόθηκε η απόφαση 98/2009 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων η οποία αφορούσε πάλι   ανακοπή του ΑΟΤ κατά της ΠΑΛΛΑΣ ΕΠΕ. Την ομάδα εκπροσώπησε ο Νομικός κ. Απόστολος Γκατζιός.
Η υπόθεση αφορούσε μια επιταγή της Εθνικής Τράπεζας ύψους 192.700 ευρώ.
Με την απόφαση αυτή το δικαστήριο δέχτηκε την ανακοπή του Α.Ο. Τρίκαλα και ακύρωσε την υπ. αρ. 385/2007 διαταγή πληρωμής του μονομελούς πρωτοδικείου Τρικάλων η οποία εκδόθηκε από την ΠΑΛΛΑΣ ΕΠΕ σε βάρος του Α.Ο. Τρίκαλα.

   

Επιστροφή Ζαφείρη

Τελευταίες Ειδήσεις

Μετά από τέσσερις μήνες απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους στην σημερινή  προπόνηση της ομάδας των Τρικάλων έλαβε μέρος ο τερματοφύλακας Κώστας Ζαφείρης. Η ατυχία του στέρησε σχεδόν όλη την φετινή σεζόν αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χιαστό αλλά από σήμερα ο έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας επανήλθε δυνατός και ξεκίνησε τις προπονήσεις.
Κατά τα άλλα ο Νίκος Χατζηκυριακίδης ετοίμασε ένα δυνατό πρόγραμμα για τους παίκτες σήμερα με πιεστική προπόνηση αλλά όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στον μέγιστο βαθμό και εμφανίζονται σε πολύ καλή για την εποχή κατάσταση. Δεν υπήρξε καμία απουσία.
   

Βαγγέλης Διαμάντης: «Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας»

Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Βαγγέλης Διαμάντης ο οποίος την περασμένη αγωνιστική σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας (το άλλο ο Τσούκλης) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα  του Α.Ο. Τρίκαλα για το τι θα πρέπει να γίνει στα επόμενα πέντε παιχνίδια αλλά και για το ματς που πέρασε:
«Αυτό που θέλει ένας ποδοσφαιριστής είναι να σκοράρει. Πιστεύω όμως πως τα γκολ που πέτυχα την Κυριακή είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Όλη την εβδομάδα ο προπονητής και οι παίκτες συγκεντρωθήκαμε με απόλυτη σοβαρότητα για ένα μόνο σκοπό, τη νίκη. Πλέον περάσαμε πρώτοι στην βαθμολογία και μέχρι το τέλος είναι ακόμα πέντε «τελικοί» αλλά εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο της ανόδου. Το παιχνίδι με την Καρδίτσα κρύβει κάποιες δυσκολίες αλλά πιστεύω πως με την συμπαράσταση του κόσμου μας θα πάρουμε ένα ακόμη τρίποντο. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας. Είναι μεγάλη βοήθεια για ένα ποδοσφαιριστή και θα θέλαμε την μαζική συμπαράσταση του κόσμου. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και θέλω να βοηθήσω τον ΑΟΤ από την πλευρά μου να ξαναζήσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος».

   

Σελίδα 52 από 56

  • Βαθμολογια
  • Αποτελεσματα
  • Σκορερ
A/A Ομάδα Βαθμοί
1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
30
2 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
29
3 ΟΦΗ
26
4 ΔΙΑΓΟΡΑΣ
25
5 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
20
6 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
17
7 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
17
8 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
16
9 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
15
10 ΠΙΕΡΙΚΟΣ
15
11 ΙΩΝΙΚΟΣ
14
12 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
14
13 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
14
14 ΒΕΡΟΙΑ
13
15 ΑΟΤ
11
16 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
11
17 ΕΘΝΙΚΟΣ 11
18 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
9

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιτωλικός - ΑΟΤ 1-0
Αγροτικός Αστέρας - Ηλιούπολη 1-0
Λεβαδειακός - Διαγόρας 0-1
Πιερικός - Εθνικός 1-1
Θρασύβουλος - Ιωνικός 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-1
Δόξα Δράμας - Καλλιθέα 2-0
Βέροια - ΟΦΗ 1-0
Εθνικός Αστέρας - Αν. Καρδίτσας 2-1

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Aγροτικός Αστέρας - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Λεβαδειακός 4-0
Ηλιούπολη - Πιερικός 2-1
Διαγόρας - Θρασύβουλος 0-0
Εθνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3
Ιωνικός - Δόξα Δράμας 0-0
Πανθρακικός - Βέροια 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός Αστέρας 1-0
ΟΦΗ - Αν. Καρδίτσας 2-0


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

Θρασύβουλος - ΑΟΤ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Ηλιούπολη 3-0
Δόξα Δράμας - Διαγόρας 2-0
Βέροια - Εθνικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Ιωνικός 0-0
Καρδίτσα - Πανθρακικός 2-1
ΟΦΗ - Καλλιθέα 0-0
Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0
Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 1-0

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Πιερικός - Παναιτωλικός 0-1
ΑΟΤ - Δόξα Δράμας 2-0
Λεβαδειακός - Θρασύβουλος 2-2
Ηλιούπολη - Βέροια 1-0
Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιιάννινα 0-0
Εθνικός - Αν. Καρδίτσας 0-0
Ιωνικός - ΟΦΗ 1-2
Πανθρακικός - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας 1-0

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

 

ΟΦΗ - Διαγόρας 2-0
Εθνικός Αστέρας - ΑΟΤ 1-0
Παναιτωλικός - Θρασύβουλος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός 3-1
Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός 2-1
Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 0-0
Καρδίτσα - Ηλιούπολη 1-0
Καλλιθέα - Εθνικός 1-2
Πανθρακικός - Ιωνικός 1-0

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Α.Ο. Τρίκαλα - ΟΦΗ 0-1
Λεβαδειακός - Εθνικός Αστέρας 4-0
Αγροτικός Αστέρας - Καρδίτσα 3-1
Ηλιούπολη - Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας - Πανθρακικός 2-0
Εθνικός - Ιωνικός 1-2
Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
Πιερικός - Βέροια 3-2

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Kαλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 1-2
Πανθρακικός - Α.Ο.Τρίκαλα 0-0
Ιωνικός - Ηλιούπολη 3-0
Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας 1-1
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-0
Καρδίτσα - Πιερικός 2-0
Εθνικός Αστέρας - Θρασύβουλος 1-1
Εθνικός - Διαγόρας 2-4
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αγροτικός Αστέρας - Ιωνικός 2-1
Δόξα Δράμας - Εθνικός Αστέρας 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Καρδίτσα 1-0
Πιερικός - Καλλιθέα 2-2
Α.Ο.Τρίκαλα - Εθνικός 1-0
Ηλιούπολη - Διαγόρας 1-2
Θρασύβουλος - ΟΦΗ 0-1
Βέροια - Παναιτωλικός 1-1
Λεβαδειακός - Πανθρακικός 1-0
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Παναιτωλικός - Εθνικός Αστέρας 2-0
Καλλιθέα - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3
Πανθρακικός - Θρασύβουλος 1-0
Ιωνικός - Πιερικός 2-1
Διαγόρας - Αγροτικός Αστέρας 2-2
Ηλιούπολη - Τρίκαλα 2-0
Καρδίτσα - Βέροια 2-3
ΟΦΗ - Δόξα Δράμας 2-1
Εθνικός - Λεβαδειακός 1-1
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Καρδίτσα - Παναιτωλικός 1-1
Βέροια - Καλλιθέα 0-0
Δόξα Δράμας - Πανθρακικός 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 0-0
Πιερικός - Διαγόρας 0-0
Λεβαδειακός - Ηλιούπολη 1-0
Α.Ο.Τρίκαλα - Αγροτικός Αστέρας 1-1
Εθνικός Αστέρας - ΟΦΗ 0-0
Θρασύβουλος - Εθνικός 0-0

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ιωνικός - Βέροια 0-0
Α.Ο.Τρίκαλα - Πιερικός 1-2
Καλλιθέα - Καρδίτσα 2-1
Πανθρακικός - Εθνικός Αστέρας 1-2
Εθνικός - Δόξα Δράμας 2-2
Ηλιούπολη - Θρασύβουλος 1-0
Αγροτικός Αστέρας - Λεβαδειακός 0-1
Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2-1
Διαγόρας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Καλλιθέα - Παναιτωλικός 0-1
ΟΦΗ - Πανθρακικός 2-1
Καρδίτσα - Ιωνικός 0-0
Εθνικός Αστέρας - Εθνικός 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΟΤ 2-0
Λεβαδειακός - Πιερικός 3-1
Βέροια - Διαγόρας 1-2
Δόξα Δράμας - Ηλιούπολη 2-0
Θρασύβουλος - Αγροτικός Αστέρας 2-2

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Eθνικός - ΟΦΗ 1-0
Διαγόρας - Καρδίτσα 1-0
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Πιερικός - Θρασύβουλος 3-1
Α.Ο.Τ. - Βέροια
Παναιτωλικός - Πανθρακικός
Ιωνικός - Καλλιθέα
Ηλιούπολη - Εθνικός Αστέρας
Αγροτικός Αστέρας - Δόξα Δράμας

scorers

9 γκολ: Μπακαγιόκο ( ΠΑΣ Γιάννινα)

6 γκολ:
Γκουέϊ (ΟΦΗ), Μαρκόφσκι (Δόξα Δράμας), Γκουγκουλιάς (Πιερικός), Ζαχαρόπουλος (Θρασύβουλος)

4 γκολ: Ραονέ (Καρδίτσα), Ρομπέρ (Πανθρακικός), Kαούνος (Παναιτωλικός), Γιακούμπου (ΟΦΗ), Ναπολεόνι (Λεβαδειακός), Γεωργίου (Διαγόρας), Ταραχούλσκι (Διαγόρας), Περέϊρα (Εθνικός)

3 γκολ: Κοντογουλίδης (Α.Ο.Τ.),
Καραμαλίκης(Παναιτωλικός), Ανδράλας (ΠΑΣ Γιάννινα), Πουλάκος (Πιερικός), Κάμπας (Ηλιούπολη), Θεοδωρίδης (Παναιτωλικός), Ντε Φαρία (Ιωνικός), Στεφανίδης (Αγροτικός Αστέρας),Σαϊτιώτης (Βέροια), Χλωρός (Δόξα Δράμας), Ουαταρά(Εθνικός), Αγρίτης (ΟΦΗ),     Πόποβιτς (Λεβαδειακός), Τσούκλης (Αγροτικός Αστέρας), Μπάρκογλου (Λεβαδειακός), Δήμου (Πιερικός)

2 γκολ
: Κυριάκος ( ΠΑΣ Γιάννινα), Λανγκλέ (Θρασύβουλος), Κατσίκης (Θρασύβουλος), Διαμάντης (Εθνικός Αστέρας),  Ροντρίγκο (Καρδίτσα), Σαλαμαστράκης (Διαγόρας), Μαρουκάκης (Καλλιθέα),  Τζάνης (ΠΑΣ Γιάννινα), Ναλμπάντης (Αγροτικός Αστέρας), Κούσας (Παναιτωλικός), Κώτσιος(ΠΑΣ Γιάννινα), Παπουλής (Πανθρακικός), Νικολόπουλος (Ηλιούπολη), Καλί (Βέροια), Χανιώτης (Εθνικός), Μανουσάκης (Α.Ο.Τ.), Κορακάκης(Εθνικός), Λουάμο (Εθνικός Αστέρας), Φραντζεσκί (Εθνικός Αστέρας), Βάντερσον (ΠΑΣ Γιάννινα), Ταραλίδης (Λεβαδειακός)

1 γκολ: Βέρτζος ( Δόξα Δράμας), Ζουρούδης ( Διαγόρας),   Γκόγκας ( Εθνικός Αστέρας), Ντοριβάλ (Καρδίτσα),  Σάλτο ( Ιωνικός), Σιαλμάς ( ΠΑΣ Γιάννινα), Σουλτανίδης ( Πανθρακικός), Γκούνκελ ( Παναιτωλικός), Ρούσεφ ( Α.Ο.Τ.),, Φαμπίνιο ( Καλλιθέα), Παπαζούδης ( Θρασύβουλος), Ζώνας ( Θρασύβουλος), Γεωργιάδης ( Βέροια), Χατζηρίζος ( Καρδίτσα), Μίνγκας (ΑΟΤ),  Ουρόσεβιτς (Ηλιούπολη), Αρβανίτης (Ιωνικός),Σίμωσης ( Πανθρακικός), Ουκάρ (ΟΦΗ), Μοσχάκης (Δόξα Δράμας), Λόπες (Πανθρακικός),  Φρίμπονγκ (Θρασύβουλος), Μουστόγιαννης ( Θρασύβουλος), Ζαχάρια (Λεβαδειακός), Χασιώτης (Αγροτικός Αστέρας),Σαπάνης (Αγροτικός Αστέρας),Ουέλιγκτον (Αγροτικός Αστέρας), Ηλιόπουλος (Ηλιούπολη),   Άλβες (Ιωνικός),   Κοντέων ( Πιερικός), Σάντσες ( Βέροια), Σαμαράς ( Βέροια), Ζλάτκοβιτς (Διαγόρας) , Στρατάκης (Εθνικός), Κόσουτιτς (Καρδίτσα),  Σιστόν (Ιωνικός), Βλάχος (Ιωνικός),  Καρακώστας (Δόξα Δράμας), Πασάς (Ιωνικός), Χάλαρης (Καλλιθέα), Καραδήμος (Καλλιθέα), Ρέγιες(Διαγόρας), Tριποτσέρης (Λεβαδειακός), Τσιάτσιος ( Βέροια), Τσιμικλής (Ιωνικός), Γιατζιτζόγλου(Πιερικός), Πουλόπουλος (Διαγόρας), Σκλιοπίδης (Αγροτικός Αστέρας), Θάνος (Ηλιούπολη), Αθανασιάδης (Καρδίτσα), Καπέλ (Δόξα Δράμας), Μαρσέλο (Πανθρακικός), Πουρής ( Α.Ο.Τ.), Ζουμπουλάκης (Καλλιθέα), Κισκαμπάνης (Καλλιθέα), Παλάσκας (Εθνικός Αστέρας), Γελαδάρης (Δόξα Δράμας), Νατσέφσκι(Ηλιούπολη), Μπουμάλ (Παναιτωλικός), Ζησόπουλος (Πανθρακικός), Παπαγεωργίου (Πιερικός), Καλτσάς (Βέροια), Γκούτμαν (Διαγόρας), Γκονζάλες (Δόξα Δράμας), Τσιλιγκίρης(Θρασύβουλος), Κωνσταντινίδης (Πιερικός)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Λίμα ( Δόξα Δράμας), Κακαράς ( Θρασύβουλος ), Γελαδάρης ( Δόξα Δράμας), Δελήμπασης (Ιωνικός), Πίτσος (ΟΦΗ)
Facebook Fab Page
Facebook Group
Twitter LIVE