Ήττα από τον πρωτοπόρο η ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ)

Την εντός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) από το πρώτο της Α΄ερασιτεχνικής Ελευθεροχώρι στο γήπεδο του Κηπακίου. Προσπάθησαν οι παίκτες και έπαιξαν ένα ανοιχτό ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν την εμπειρία και να φτάνουν σε τρία γκολ, δύο στο πρώτο μέρος και ένα στην επανάληψη, αν και ο αγώνας ξεκίνησε με τρεις καλές φάσεις για τους γηπεδούχους. Μετά τα δύο γκολ όμως του Ελευθεροχωρίου ο αγώνας ατόνισε και ήταν τυπική διαδικασία.

Στο 25΄το 0-1 με τον Χοτζάϊ στην περιοχή και με το σώμα να σκοράρει μετά από φάουλ από την δεξιά πλευρά. Στο 39΄το 0-2 με σουτ του Ρούκα μέσα στην περιοχή και στο 48΄το 0-3 με κεφαλιά του Ρούκα μετά από σέντρα από την δεξιά πλευρά.

ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ): Παπαδόπουλος (73΄Γιώτας), Ρουμπιές, Σακελλάριος, Βασιλόπουλος, Μπακάλης ( 70΄Μπακατσής), Μαγκούτης, Νταής, Ντόκος, Μπαρτζιώκας, Μπέγκο, Μπρουζούκης ( 60΄Τσαρούχας).

Ελευθεροχώρι: Νιάρχος ( 73΄Ρίμπας), Σκράπαρης, Καραθάνος, Τσιούκας, Ρόμπας, Καραβαγγέλης, Κεχαγιάς( 75΄Τσαρουχάς), Χοτζάϊ, Ρούκας, Κωτούλας ( 24΄λ.τρ. Γιαννούλας), Βερβέρας.