Ματς εμπειριών με ΠΑΟΚ και Ηρακλή για τους τζούνιορς-προπαίδες-παίδες και εφήβους του Α.Ο.Τρίκαλα

Ανταγωνιστικές ήταν οι δύο ομάδες Κ15 και η ομάδα Κ17 ( παιδικό και εφηβικό τμήμα) του Α.Ο. Τρίκαλα στους αγώνες που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 με τις αντίστοιχες ομάδες του Ηρακλή. Διεξήχθησαν τρία  δυνατά παιχνίδια, η φιλοξενία άριστη , ενώ οι υπεύθυνοι  των Ακαδημιών του ΑΟΤ  Γιάννης Καλιτζάκης και Κώστας Καρακούσης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και με τον υπεύθυνο των τμημάτων του Ηρακλή, Σάββα Κωφίδη, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή. Παράλληλα τα παιδιά του Α.Ο. Τρίκαλα είχαν την ευκαιρία πέρα από την αγωνιστική εμπειρία να συνδυάσουν την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη και με μια όμορφη μίνι εκδρομή. Φιλικά με τέτοιου είδους ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών της Σούπερ Λιγκ θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον για τα τμήματα του Α.Ο. Τρίκαλα , με στόχο την καλύτερη αγωνιστική προετοιμασία τους, την απόκτηση εμπειριών και μέσα από τέτοια παιχνίδια να βελτιώνονται τόσο ατομικά όσο και σαν ομάδα.

Ταυτόχρονα , στο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ,  δύο τμήματα προπαίδων και το τμήμα τζούνιορς του Α.Ο. Τρίκαλα, έδιναν επίσης πολύ δυνατά ματς με τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Οι μικροί μέσα από τους αγώνες αυτούς είχαν να κερδίσουν πάρα πολλά πράγματα και να επιστρέψουν γεμάτοι εμπειρίες από αυτή τη μονοήμερη έξοδό τους ποδοσφαιρική και μη στη Θεσσαλονίκη. Άψογη και εδώ η φιλοξενία με τον Γιάννη Αβραμίδη υπεύθυνο από πλευράς ΠΑΟΚ να υποδέχεται τους υπευθύνους και τα παιδιά του Α.Ο. Τρίκαλα.

Κοντά στα  παιδιά του Α.Ο. Τρίκαλα και αρκετοί γονείς οι οποίοι βρέθηκαν στους αγώνες και φυσικά οι προπονητές Παναγιώτης Γάλλος , Δημήτρης Σαργιώτης και Βασίλης Μπαλάς.