Παιδικό/ ΑΟΤ Α΄-Πορταϊκός 6-1

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο Φλαμουλίου, διεξήχθη ένα δυνατό ματς και με ρυθμό ανάμεσα στις παιδικές ομάδες του ΑΟΤ Α΄και του Πορταϊκού. Μπήκαν επτά γκολ, χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και γενικά έγινε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο παιδικό πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΤ Α΄νίκησε με 6-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Δρόσος με κεφαλιά στο 5΄, Κογιάννης με κοντινό πλασέ στο 20΄, Ζαίμι στο 55΄με πλασέ και ο ίδιος παίκτης στο 60΄με προβολή και δύο γκολ ο Καράς στο 75΄ και 79΄ με ατοιμική προσπάθεια και κοντινό πλασέ αντίστοιχα. Για την ομάδα της Πύλης μείωσε σε 2-1 ο Ταμπάκου με πλασέ σε άδεια εστία στο 52΄.

AOT Α΄: Aγγέλης, Δρόσος, Ζαίμι, Σκαρλέας, Πολύμερος, Κογιάννης, Σαργιώτης, Τζιάννης, Τσιρογιάννης, Τζάρντο, Σταμάτης, Γκούμας, Καράς, Παπαχρήστος, Σαμαράς, Οικονόμου, Τσάτσιος, Παπαζήσης.

Πορταϊκός Πύλης: Μουτογεώργος, Δήμος, Ταμπάκου, Ραμιώτης, Κατράνας, Οικονόμου, Τσόλας, Μπαλκίζας, Σβάνας, Ρούσσας, Παπαγιάννης, Παπανικολάου, Κοντογεώργος, Μπλατζώνης, Λάμπρος, Πατσιατζής, Παπανικολάου, Shabani.

Διαιτητές: Κυρατζούλης-Πρεβέντας-Πιτσάκος