Παιδικό/ Ήττα από την Δήμητρα Β΄ο ΑΟΤ Β΄

Την ομάδα της Δήμητρας Β΄υποδέχθηκε στο γήπεδο Φλαμουλίου ο ΑΟΤ Β΄για το παιδικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για γκολ, με την μεγαλύτερη από αυτές να είναι στο οριζόντιο δοκάρι αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε ευρεία νίκη.  Η Δήμητρα στο 25΄ανοιξε το σκορ για το 0-1, με σουτ Καρακώστα. Ο Γκοβίνας στο 42΄από λάθος της άμυνας πέτυχε το 0-2. Στο 47΄ο Καρακώστας με μακρινό φάουλ έκανε το 0-3 και στο 48΄ο Καλτσάς από κοντά το 0-4.Ο Καραγκούνης στο 50΄με σουτ το 0-5.Στο 55΄ο Σχορετσιανίτης από μακριά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλα.Και προς το τέλος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμη δύο γκολ, ανεβάζοντας το σκορ στο 0-7.

ΑΟΤ Β: Πάντενας, Κερασοβίτης (41΄Τσόγιας), Κακούσιος (41΄Σχορετσιανίτης), Λιάκος, Γκόλιας, Μπούκας (56΄Μπαρέκας), Κοντογώγος, Γούλας, Ιακωβάκης (41΄Καραγεώργος), Καλογράνας, Καφρίτσας.

Δήμητρα Β: Μπουρούσης,Γκοβίνας,Αγραφιώτης,Νταϊλιάνης(41΄Χαρίσης),Καραγκούνης,Τάμπος(43΄Καλτσάς),Γριζανίτης,Καρακώστας(55΄Πλακιάς),Γαντζούλας,Γκοβίνας,Τζιβέλης(Καρατζάς)