Τον Πύργο φιλοξένησε ο ΑΟΤ Β΄στο παιδικό

Η παιδική του  ΑΟΤ Β΄ υποδέχθηκε στο γήπεδο Κηπακίου τον Α.Ο.  Πύργου για το παιδικό πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες έτρεξαν στο γήπεδο, είχαν διάθεση αλλά οι του ΑΟΤ ανεβάζοντας την απόδοση τους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της επιτυχίας. Στο 20΄ ο Μπούκας από κοντά το 1-0, και στο 37΄ο Κακούσιος με σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ, προσπάθησαν να πετύχουν γκολ χάνοντας αρχικά την ευκαιρία με τον Μπαμπατσιά να πλασάρει και τον Καλογράνα να διώχνει πάνω στην γραμμή. Στο 50΄ ο Πύργος με τον Ευαγγελίδη μείωσε σε 2-1. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι «έτρεξαν» και με τον Κοντογώγο στο 60΄πέτυχαν το 3-1 με μακρινό φάουλ. Ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με ψηλοκρεμαστό διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΟΤ Β΄: Πάντενας,Νάκος,Καλογράνας,Κερασοβίτης,Ιακωβάκης,Γκόλιας,Κακούσιος,Γούλας,Μπαρέκας,Μπούκας, Κοντογώγος,  Κούτσιας,Σχορτσιανίτης,Καραγεώργος,Τσόγιας,Ντίκας, Τσαφίτσας, Σελεμάι.

Πύργος: Παπαδόπουλος, Σκαρλέας, Γεωργιάδης, Χατζηγεωργίου, Μπαμπατσιάς, Τσόλας, Ευαγγελίδης, Τσιρογιάννης, Μπινέκος, Γεωργατσέλης, Ντάσκας,  Κοντοκλώτσης, Σταυρόπουλος, Ζήκος, Ακρίβος, Λιάκος,Κούτσικος,Παπαστεργίου.